FILM: X-Men – Days of Future Past 2014 Lupta data in trecut pentru salvarea prezentului

0
332

X-Men Days of Future Past - CoverX-Men – Days of Future Past s-a lansat in Romania pe 23 Mai 2014. Fiind un impatimit al seriei X-Men, nu am putut sa ratez acest nou capitol din seria cu super eroi, creata atat de bine de Marvel. Era duminica spre luni, destul de tarziu, mi-am luat Miruna si  am ales o ora mai inaintata, 22:30, chiar daca era weekend am zis sa prindem locuri bune.

Ca orice film nou care se respecta, acesta este filmat obligatoriu cu o camera 3D, urmand ca apoi sa fie nevoie sa il  vizionezi cu  acei ochelari 3D,inervanti care sunt indispensabili. Dar sa trecem peste povestea ochelarilor si a imaginilor 3D si sa ajungem la film.

In acest nou capitol din deja complexa serie X-Man, trecutul joaca un rol important in existenta si viitorul mutantilor pe planeta pamanat. Considerati de unii, creaturi ciudate, multi dintre mutanti aveau sarcini ce o mare parte dintre cei normali nu le puteau duce la final fara ajutor.

Actorii ce au scris istorie in cadrul super productiei X-Man sunt impreuna si in cazul acestei noi productii. In cazul in care ai dubii in a vizualiza acest film, trebuie sa iti dau un pont.

Actori pentru care nu trebuie sa ratezi super productia X-man:
Hugh Jackman,Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult.

Eu zic sa nu mai stati pe ganduri, sa mergeti si sa vedeti un film plin de: actiune,fantastic,sf,aventura.

Trailer: X-Men – Days of Future Past 2014

программа для взлома пароля одноклассников бесплатноскачать видео с вконтакте по ссылкескачать видео с вконтакте на телефоноплата кредитной картой через интернет банкkumarhane oyunlar? oynabedava slot oyunlar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here