WebStock 09 un eveniment de 5 stele

10
759

webstockPe data de 18 Septembrie 2009, am fost la WebStock 09 eveniment organizat de Evensys cu ajutorul Vodafone.
Am ascultat vorbitori si temele lor foarte atent, pentru fiecare am cate o parere.
Adina Madularea (Daedalus Millward Brown) – A peek inside the Social Networks in Romania
O doamna foarte serioasa care a discutat despre interiorul retelelor sociale din Romania (Hi5 , Facebook , Twitter). Despre utilizatori Hi5 s-a spus ca sunt self oriented.
Bob Rapp (Vodafone Group) – Contradictions in Social Media
A specificat care sunt contradictiile in social media intr-un fel foarte original, simplu , la obiect.
Michael Köster (Microsoft) &Todi Pruteanu (Microsoft Romania) – An user experience story
Impreuna au discutat despre experienta utizatorilor si felul in care noi trebuie sa il ajutam prin intelegere.
Stefan Tanase (Kaspersky Lab) – Today’s hidden dangers
A punctat punctele forte ale lui Kaspersky. A vorbit despre un lucru foarte important : nici un antivirus nu ne protejeaza complet .
Bogdana Butnar, MRM Worldwide  – Room raiders 24/7 – How your social persona lets everyone peek into your personal life.
Intr-un stil comicoserios ne-a facut sa intelegem ca nu e bine sa punem orice pe retelele sociale, un aspect foarte important. Daca nu pe moment pe termen lung lumea care se intereseaza de noi isi va schimba parerea (Obama spunea aici despre dezavantajele socializari masive).
Sharifah Amira (Frost & Sullivan) – Future of Social Media
A avut o prezentare bazata foarte mult pe cifre, fapt pentru care nu am ramas cu prea multe idei . A fost foarte mirata ca la Webstock au venit foarte multe femei ( un pas inainte pentru Romania ).
Stephanie Jackson (Vodafone) – Internet on your mobile. Beyond news and games
A vorbit despre internetul pe mobil care este din ce in ce mai folosit de catre oamenii. A discutat pe tema publicitati in internetul mobil.
Mihai Pricope (Adobe Romania) – Collaborative Web
Prezentarea lui “Mitica” s-a referit la modul  in care poti lucra colectiv cu ajutorul Colaborative Web de la Adobe.  Nota 10 pentru prezentare facuta de Mihai Pricopie, in acest stil foarte cool am priceput despre tool-ul Adobe  si am ras foarte mult ! Bravo
Radu Ionescu (Kinecto) – Brands and bloggers
A vorbit despre branduri si bloggeri . Recomand sa il cautati e un om cu multe ganduri si idei bune .

In partea a III am ales blogging, unde au discutat:

Alex Negrea, Buddha.Voce.ro – From Blogger.com to Pro Blogger
Discutie despre : ce trebuie sa faci pentru a fii un blogger pro,  brandigul in nume si nu porecla , pagina despre a blogului.
Inca un lucru foarte interesant spus de Alexandru Negrea este utilizare unei singure poze atunci cand e cazul sa avem una. (Twitter , Gravatar). In cazul in care poza ta nu va fii una serioasa, nu vei avea de castigat.

Costin Cocioaba IBU ProTV & Re:Fresh.ro – How to promote your blog brand
Intr-un modul foarte original a vorbit despre: brand , nisa , si putin despre refresh.ro
Ionut Oprea, StandOut – Blogvertising
A prezentat cateva din blogurile cu care lucreaza in moment StandOut (Zoso, Piticu , Arhi) si modul in care colaboreaza cu advertiseri.

Radu Spineanu, 2 Parale – Affiliate Marketing
Discutia sa a fost bazata pe marketingul afiliat destul de nou in folosire la noi in tara. A spcificat faptul ca Emag este cel care a facut ca piata de marketing afiliat sa porneasca. A vorbit despre campanii la care au participat  si site-uri gen Pizipoanca.org sau Cocalari.Com
Bobby Voicu, FTW
Discutia lu Bobby a fost despre moduri de a face publicitate pe blog. Un exemplu foarte interesant bookblog.ro care nu vinde sub forma grafica  si totusi este monetizat foarte bine .

Gala WebStock 09

Vivi.ro a fost cu ajutorul Skype, “live” la eveniment.
Marele castigator al seri a fost MB Dragan  reprezentat de Anca Nelersa (Locurile 1,2,3 la categoria Company & Brand Blogs)

Au mai scris despre WebStock 09 : Adrian Ciubotaru , FratiiMiron , DupaBloguri, Piticu, Swamp , FotoLitera , Buddha , Insemnari , TibiPuiu , Alin San , Dumis , Tudor Moldovan ,Adina Necula, Blogatu, Dan (de ce?), Phoebs, Marius Tudor, Cristina Bazavan, Andrian, Bimus, Manafu.

porcha-online.rusite?????? ??? ???????????? ?????????????????????? ?????? ????? ????скачать программу для взлома wi fiпоиск телефона по imei украинаскачать программу для взлома вайфая бесплатноонлайн заявка на кредит картуoyun slotmerit lefkosa

10 COMENTARII

  1. […] Imi aduc foarte bine aminte de editia Webstock de anul trecut (in poze pe blogul lui Sorin Rusi pe care atunci l-am intalnit prima data, de exemplu) pentru ca, pentru mine, a fost cea mai importanta oportunitate de a trece din online in offline. Ocazie cu care am intalnit oameni de care pana atunci doar auzisem, pe care ii citeam pe blog sau ii stiam de pe retele sociale: Corina Georgescu, Adrian Ciubotaru, Dan Lucian Stefancu, Anca Nelersa, Carmen Rusu, Corina Scheianu (si chiar multi altii) sau pe Bogdana Butnar, Adrian Soare, Bobby Voicu in prezentarile lor  (de fapt, prezentare lui Bobby am ratat-o atunci dar gasiti idei coerente despre ce s-a discutat la Victor Dulu aici). […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here