O vizita la un conac istoric

0
383
conac_polizu_10

Cand ne gandim sa ne petrecem concediul sau luna de miere intr-un loc ne gandim in primul rand la asezare, la zona, la populatie, la natura si la persoanele care se afla in acel loc, motiv pentru care incercam sa obtinem cele mai bune informatii cu privire la pret, cazare, transport sau facilitati.

Pentru ca ne dorim amintiri de neuitat, optam pentru acele locatii care ne ofera cele mai bune facilitati, de care sa ne mandrim si pe care sa le consideram de un rang inalt, pentru a le putea recomanda si altora.

Alege un conac domnesc pentru concediul tau

Pentru ca un conac domnesc are o istorie impresionanta, in care au domnit cei mai mari conducatori ai tarii noastre si pentru ca au creat unele din cele mai intense momente pentru intreaga natiune, acestea au o structura cat se poate de rezistenta si cat se poate de naturala. Realizat din caramida un conac ofera o sustinere si o rezistenta mult mai mare spre deosebire de celelalte constructii moderne.

Elementele care te inconjoara sunt cat se poate de naturale, de la munti, dealuri, vai, campii sau ape si pentru ca iti place natura te sfatuim sa petreci cat mai mult in compania acestor elemente pentru ca te vei energiza si vei avea si o stare mai pozitiva de spirit, incat vei simti ca nimic nu te poate face sa te simti altfel.

In timpul zilei opteaza pentru acele vizite scurte in padure, pentru ca vei observa o multime de arboni, de plante si de flori care lipsesc in alte zone, precum si cele mai frumoase pasari, care te vor incanta cu glsul lor imbietor. Intotdeauna natura iti ofera un prilej sa o admiri si din acest motiv nu trebuie sa ratezi nici rasaritul sau apusul de soare vazut de pe cele mai inalte culmi.

Nici un loc nu se va compara cu frumusetea unui conac domnesc, unde te simti cel mai bine si unde ai parte de cele mai traditionale mancaruri care pot fi gatite cu ingredientele crescute si cultivate pe pamant propriu. Pentru aceasta bucatarii te provoaca la delicii si vicii, pentru care chiar nu te poti abtine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here