Viitor hit: Alexander Slash – “Hamenna”

1
422

Orice fata spera, in adancul sufletului, ca acela care a fost in viata ei chiar si pentru o noapte isi va aminti de ea. De la aceasta idee pleaca piesa “Hamenna“, single-ul de debut al proiectului Alexander Slash, lansat sub egida Q Music.

“Hamenna este un track nascut din sentimentul cu care aproape orice fata se intalneste atunci cand un baiat ii face avansuri. Sentimentul ca el vrea doar o aventura de-o noapte, dupa care nu-si va mai aminti nici numele ei. Desi pare un cliseu, orice fata spera, in adancul sufletului, ca acela cu care a fost in viata ei pentru o noapte isi va aminti de ea. Si, de cele mai multe ori, gaseste o modalitate de a se asigura ca acest lucru se intampla”, spune Alexander Slash.

Cine este Alexander Slash?

Alexander Slash activeaza ca DJ inca din anul 2000, fiind in toata aceasta perioada rezident in mai multe cluburi de renume din Romania si, totodata, gazda unei emisiuni la un cunoscut post de radio din Bucuresti.

Pentru ca imi place foarte mult si este o piesa buna,  de maine va intra in playlistul emisiunii mele  Party Mix de la Radio3Net Florian Pitis.

скачать программу для взлома пароля скайпскачать программу для взлома вконтакте на телефонскачать программу для взлома паролей вконтактеприватбанк заявка на кредитную картуmerit crystal cove casinokumarhane oyunlar? oyna

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here