Videochat-ul – activitate reglementata de lege

1
602

Daca la inceputul anilor 2000, videochat-ul era un subiect tabu care starnea diferite controverse, astazi lucrurile nu mai sunt deloc asa. Spre deosebire de perioada din urma cu mai mult de 10 ani, astazi videochat-ul nu mai este deloc un subiect tabu, insa starneste in continuare multe controverse.

Aceasta nisa ofera oarte multe oportunitati tinerelor, incepand de la cele banoase si pana la diferite facilitati sau ajutor in construirea unei vieti frumoase. In timp ce unele tinere viseaza la cariere de succes, imaginandu-si cum arata viata cu cariera de medic sau de avocat, alte tinere aleg cea mai simpla metoda: videochat-ul.

Motivul pentru care fetele aleg sa faca videochat este unul financiar in primul rand. In dorinta de a avea o viata frumoasa, linistita si usoara, fetele aleg cea mai simpla metoda de a o obtine. Viata opulenta, vacantele exotice si sesiunile nelimitate de shoping sunt doar cateva dintre lucrurile care determina fetele sa faca aceasta alegere.

Un aspect care trebuie sa fie neaparat lamurit este faptul ca activitatea de videochat este reglementata prin lege in proportie de 100%. Legislatia prevede faptul ca este interzisa amplasarea studiourilor de videochat la o distant mai mica de 250 de metri fata de scoli sau locasuri de cult. Totusi, fetele care au peste 18 ani si isi doresc o cariera de model pot opta pentru o astfel de meserie.

Yes Studio este unul dintre cele mai populare studiouri de videochat din Romania. Modelele angajate aici marturisesc ca sunt tratate corespunzator si ca acest studio face parte din topul celor de lux: “Pentru mine Yes Studio inseamna foarte mult. Datorita acestei colaborari am reusit sa imi cumpar o masina si o casa, lucruri pe care nu le-as fi putut realiza practicand un alt job. Tocmai acesta este motivul pentru care spun ca oricand, la orice ora, as face aceeasi alegere. Lucky Studio este locul care m-a ajutat sa ma realizez in viata si sa imi construiesc un viitor mai frumos.”, declara Jasmine in varsta de 26 de ani.

Fetele castiga intr-o singura zi mai mult decat castiga alte persoane intr-o luna de zile. Banii castigati se duc pe diferite cheltuieli curente ale fetelor. Pe langa faptul ca fetele devin independente de indata ce s-au angajat, ele au grija sa faca tot felul de lucruri care sa le asigure o viata cat mai frumoasa. Asa se face ca tinerele modele merg la spa, masaj, cosmetic, saloane de infrumusetare, vacante scumpe si alte lucruri care le asigura o viata extrem de frumoasa.

In ciuda faptului ca am tinde sa credem ca aceste fete nu au niciun plan de viitor si ca viata lor se rezuma la a fi model de videochat, trebuie sa stiti ca lucrurile nu sunt deloc asa. Fetele angajate la astfel de studio-uri isi strang banii de multe ori pentru studii. De asemenea, multe dintre ele ajung sa faca aceasta optiune tocmai pentru ca isi doresc sa fie independente in momentul in care isi fac studiile. Multe dintre fete fac tot felul de cursuri de formare si investesc in viitorul lor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here