Viata dubla vine cu beneficiile ei in cadrul studioului Heylux

9
669
heylux

Multa lume traieste o viata dubla, insa asta nu inseamna neaparat ca este vorba despre a fi spion noaptea si familist ziua. Poate fi vorba despre a face ceva total aparte si deosebit intr-o parte a zilei. Poate insemna ca jobul tau este cu totul diferit fata de ceea ce ar crede lumea si decat ai lasa tu de inteles in viata de zi cu zi.

Insa, de cele mai multe ori, o viata dubla presupune ca familia, cei apropiati sau prietenii celui in cauza, sa nu stie foarte multe – daca nu chiar deloc – despre ceea ce munceste cu adevarat acea persoana. Nu este vorba ca ceea ce ar face este periculos, inadecvat, imoral sau cine stie mai cum, dar este mai bine asa pentru siguranta emotionala a celor in cauza. Studioul de videochat Heylux din Iasi este un loc de munca total aparte de ceea ce ar crede lumea din exterior despre acest domeniu. Si la Studio Heylux poti beneficia de aceasta protectie a anonimatului in mediul in care traiesti. Asta mai Studio Heyluxales daca iti doresti sa ai parte de beneficiile care le ofera o viata de model de videochat, insa iti doresti ca nimeni sa nu stie cu ce te ocupi tu de fapt.

O viata dubla presupune a cunoaste foarte bine munca in care te implici si a dori sa iti protejezi identitatea si ceea ce faci acolo. Pentru ca nimeni sa nu te judece mai apoi si sa ceara de la tine diverse informatii, sa-ti spuna diverse lucruri. Asemenea unui agent sub acoperire sau a unui spion, jobul unui model de videochat este pus sub semnul anonimatului, insa in cazul modelului de la Studio Heylux, acest lucru se produce daca femeia doreste asta, pe cand in alte cazuri este ceva obligatoriu.

Viata unui model de la Studio Heylux este fabuloasa pentru ca acel model isi doreste sa prospere din punct de vedere financiar. Pana la urma, sa recunoastem, banii primeaza in aceasta lume. Dar, tocmai pentru ca persoana respectiva nu isi doreste ca lumea sa afle ce face, deovideochatarece poate fi judecata sau certata, ii este asigurata protectia anonimatului si pe contractul ei de munca scrie ca presteaza jobul de “operator de calculator” sau “agent in telecomunicatii”. Este atat de reconfortant sa stii ca ceea ce faci tu ca sa iti castigi existenta iti ofera numai placere din punctul de vedere al veniturilor. La asta adauga si siguranta si confortul de a sti ca jobul tau de model de videochat nu va fi criticat de cei de langa tine.

“Castig bine si nu ma plang de asta, iar lumea crede ca lucrez in vanzari, ceea ce este foarte ok pentru mine”, spune o femeie de 27 de ani care s-a apucat de aceasta activitate de acum un an si jumatate si este multumita din mai multe puncte de vedere. “Luand in considerare lumea rea din jur, este chiar reconfortant sa stii ca nimeni nu poate afla despre jobul tau, despre care este acesta cu adevarat”, spune cu mandrie Roxette, una dintre femeile cu viata dubla din Romania, model la Studio Heylux.

9 COMENTARII

  1. Viata dubla asemenea agentilor FBI si de la CIA. Suna atat de bine, insa acolo e periculos si aici se castiga bani buni dintr-o identitate secreta.

  2. Mai, imi pare bn pt sormea care lucreaza in videochat si nu se plange de nimic. ba chiar ma ajuta si pe mn cu bani si ii ajutam impreuna pe ai mei

  3. Chiar daca te-ai apucat de asta, nu inseamna ca vei continua mereu in acest domeniu. Viata dubla inseamna pt mine ceva aparte si chiar ma satisface

  4. faza cu viata dubla e ca iti protejeaza identittea si mai Iulian, cum e? adica de sorta stie lumea ce face?

  5. Tu, daca iti este trtecut in contract jobul de operator pc sau agent in telecomunicatii, atunci inseamna ca asa este si poti opta pt asta, daca vrei tu nu altceva.

  6. Vreau si eu sa incerc viata asta, mai ales daca nu ma cunoaste nimeni si nici nu fac asta pe site-urile din Romania.

  7. Nu esti model de videochat, esti operatoare de pc, ce taree..desi oarecum are dreptate. adica pana la urma te folosesti de un pc si scrii sau vb cu cineva.

Comments are closed.