Unghiile de sticla – un nou trend in manichiura

0
1550
unghii sticla

Stiai ca exista un nou trend in manichiura si tine de ceva cu totul aparte si ce nu a mai fost purtat pana acum nici macar in lumea celebritatilor? Este vorba despre unghiile de sticla. Ei bine, vorba vine unghii de sticla. De fapt, tipul acesta de manichiura tine de pictarea si mozaicarea unghiei in asa fel incat sa dispuna de segmente de sticla pe suprafata ei, pentru a straluci si a crea un efect fabulos si glam.

Chiar daca nu ne-am revenit inca foarte bine de pe urma unghiilor caviar sau ascutite ca la vrajitoare, am inceput sa ne dam seama de indata de un alt trend nemaipomenit care face ca fameile sa arate super modern oriunde s-ar afla. Aplaudati la scena deschisa unghiile de sticla. Aceste sunt niste creatii 3D si inspirate de forma si reflectia sticlei adevarate. De unde este originar acest trend? Din Corea, nici nu se mai pune problema.

Geniul sud corean, manichiurista si fondatoare al salonului Unistella, Eun Kyiung Park, a trimis Instagramul in transa cu ajutorul noilor ei creatii fabuloase si atat de futuriste. In timp ce aceste creatii si modele care ar face gelos pana si un designer excentric, sunt, cu siguranta, in fata in ceea ce priveste noua linie de tipuri de unghii pentru celebritati si pentru persoanele care vor mereu sa iasa din tipare. Cu siguranta le vom vedea cat de curand pe Rihanna si pe Kylie Jenner iesind in fata publicului si afisandu-si ostentativ noile manichiuri cu aspect de sticla.

Nici nu mai incape indoiala faptul ca aceste designuri si modele atat de altfel vor introduce un nou nivel de panica in frica femeilor de a-si rupe vreo unghie, care cumva. Chiar daca nou trend ia cu asalt Corea, Japonia si alte tari asiatice, in curand acestea vor ajunge si la noi, in Europa, si ne vom bucura la vederea noilor creatii manichiura 3D pe unghiile femeilor din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here