Unde poti gasi cele mai bune servicii de traduceri

0
480
servicii de traduceri

Fiecare dintre noi a avut nevoie la un moment dat de o traducere. Poate ca a fost vorba despre un act oficial, despre traducerea unui text literar sau de manualul de utilizare al unui echipament. Cert este faptul ca serviciile de traduceri au o foarte mare importanta in societatea contemporana. Va spun si unde am gasit adevarati profesionisti: la adresa web www.servicii-traduceri.ro!

Ce urmaresti atunci cand cauti servicii de traduceri

Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand cauti o firma de traduceri.
Principalele aspecte pe care trebuie sa le urmaresti sunt seriozitatea si profesionalismul. Un traducator sau o echipa de traducatori trebuie sa iti garanteze promptitudine prin serviciile oferite, fara a face rabat de la calitate.

De asemenea, atunci cand cauti servicii de traduceri, trebuie sa te asiguri ca echipa pe care o alegi iti poate oferi solutii pentru orice domeniu. Uneori vei avea nevoie de traducerea documentelor oficiale, alteori de traduceri literare, tehnice sau poate chiar juridice. Pentru oricare din domenii va trebui sa ai sprijin din partea echipei de traducatori.

servicii-traduceri.ro

Tipuri de servicii oferite pe www.servicii-traduceri.ro

Dupa cum va spuneam, am gasit la aceasta adresa web adevarati profesionisti. Am ajuns sa apelez la echipa Inova Translations dupa ce am avut doua experiente neplacute cu alte doua firme.

Nu dau nume, va spun doar ce am patit: in primul caz, mi s-a refuzat traducerea pentru simplul fapt ca nu aveau un specialist in limba de care aveam nevoie, iar in cel de-al doilea caz traducerea realizata arata de parca era facuta cu Google Translate, plina de interpretari gresite si dezacorduri despre care am aflat abia mult mai tarziu.

Odata ce am ajuns sa colaborez cu www.servicii-traduceri.ro, nu am mai intampinat astfel de situatii, pentru ca serviciile pe care le ofera sunt complete si complexe. Va detaliez in continuare.

o Traduceri autorizate si legalizate

Fiecare dintre noi are nevoie la un moment dat de ele. Este vorba despre traducerea documentelor de identitate, a diplomelor si certificatelor, a contractelor de vanzare-cumparare, a documentelor de identitate ale autovehiculelor si nu numai. La Inova Translations aceste traduceri autorizate pot fi si legalizate, prin colaborarea cu un birou notarial.

o Traduceri juridice

Intr-un astfel de caz poate fi vorba despre legislatie si norme europene sau diverse alte texte juridice. Provocarea este cu atat mai mare in acest caz, cu cat deseori nu exista echivalente in limba vizata pentru anumiti termeni sau concepte specifice ce se gasesc in textul ce trebuie tradus. Cu toate acestea, experienta echipei Inova Translations garanteaza traduceri ce interpreteaza exact specificul textelor juridice vizate.

o Traduceri economice

Foarte utile in comertul international, traducerile economice includ elemente precum:
 acte ale societatilor comerciale
 declaratii vamale
 licente de transport
 facturi import/export
 conditii de creditare
 declaratii de venit
 proiecte pentru programe de finantare etc.

Comunicarea este esentiala, mai ales in cazul societatilor ce activeaza la nivel international. Pentru relatii excelente cu toti partenerii, clientii si furnizorii, asemenea traduceri economice sunt de un real folos.

o Traduceri literare

Intr-un astfel de caz traducerea primeste o noua valenta. Arta de a interpreta si reda in limba vizata exact acelasi mesaj, aceeasi stare, aceeasi emotie sesizata de autorul textului literar initial este foarte bine stapanita de specialistii Inova Translations.

o Traduceri tehnice

Fiecare domeniu are specificul sau, motiv pentru care traducerile tehnice realizate de specialistii www.servicii-traduceri.ro reunesc cunoasterea la perfectie a limbilor din care se face traducerea, dar si o buna stapanire a domeniului in care aceasta se incadreaza. Includ aici si cateva exemple, pentru a va lamuri:

 manuale de instructiuni ale utilajelor
 licente si instructiuni tehnice
 dispozitii pentru intretinere
 documentatie de protectia muncii
 autorizatii de constructie etc.

La fel de specifice si exacte sunt si traducerile medicale, farmaceutice sau cele din domeniul IT. Practic, pot fi realizate traduceri indiferent de specificitatea si complexitatea textelor vizate.

Totusi, surpriza pe care am avut-o accesand servicii-traduceri.ro a fost legata de serviciile de interpretare. Fie ca este vorba despre interpretare consecutiva sau simultana, utilitatea este dovedita pe multiple planuri: conferinte corporate internationale, relationare cu parteneri externi, congrese, simpozioane, discursuri politice s.a.m.d.

Supralegalizarea si apostilarea completeaza lista de servicii oferite de Inova Translations, alaturi de colationare si proofreading. Ultimul dintre servicii l-am folosit pentru a identifica si corecta erorile in traducerea despre care va vorbeam la inceput – cea care parea facuta cu Google Translate. Nu spun ca aceasta din urma ar fi total eronata, dar apar deseori dezacorduri si interpretari care nu sunt tocmai conforme cu ideea pe care dorea sa o transmita textul initial.

Tinand cont de toate aceste aspecte, recomand tuturor serviciile Inova Translations. Nu conteaza tipul de text pe care il doresti tradus, complexitatea acestuia sau domeniul – specialistii servicii-traduceri.ro iti pot oferi oricand cea mai buna solutie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here