Un barbat isi doreste sa scape de tatuajele cu Miley Cyrus

0
956

Un barbat in varsta de 42 de ani, care are 29 de tatuaje dedicate celebrei Miley Cyrus, sustine ca planuieste sa scape de toate acestea dupa ce cantareata a declarat, intr-un interviu, ca sunt cele mai urate tatuaje care exista.

Aceasta stire probabil ca i-a stricat visele fanului impatimit Carl McCoid, data fiind obsesia lui pentru faimosul star pop, numindu-si chiar si una din fiicele sale dupa artista- Miley. Dupa ce a trecut printr-un divort, tatal a trei copii, McCoid s-a decis sa isi “infrumuseteze” pielea, aducandu-i un tribut “fascinant” cantaretei de 22 de ani. Acesta si-a tatuat nu mai putin de trei portrete ale ei, dar si o multime de versuri din meloriile sale, aceasta distractie costandu-l pe barbat aproape 5000 de dolari.

Tatuajele lui McCoid au captat o atentie de nedescris din partea mediei, iar in trecut acesta a distribuit imagini cu corpul sau pe Twitter si Instagram, insa acum isi doreste sa scape de ele. Din pacate pentru superfanul din Bridlington, Marea Britanie, Cyrus i-a zguduit visele fanului sau, declarand intr-un interviu la un post de radio ca ii uraste tatuajele pe care acesta le-a facut.

Interviul

Miley declara: “Exista un om care detine recordul cu cele mai multe imagini ale fetei mele, are aproape 18 de astfel de tatuaje si sunt cu adevarat urate!” Se pare ca acest lucru a venit ca o lovitura pentru fanul innebunit dupa artista pop.

In cele din urma, McCoid a avut si el dreptul la o replica, declarand ca: “Regret tatuajele mele acum. Nu m-am gandit niciodata, insa acestea chiar au avut un efect psihologic imens asupra mea. Apoi Miley a mentionat ca sunt cu adevarat ciudate, intr-un interviu. Acest lucru m-a facut sa realizez ca nu imi mai plac.”

Probabil ca nu mai are nicio importanta pentru fan faptul ca Miley i-a blocat accesul acestuia pe Twitter. McCoid isi doreste sa aibe o relatie stabila cu cineva, insa se pare ca ii va fi foarte greu, dupa ce tot corpul ii este dedicat cantaretei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here