Twitter uneste internauti si ii ajuta sa socializeze.

1
483

In acest articol am placerea sa vorbesc despre  o unealta destul de cool, care nu te lasa sa te plictisesti, te ajuta sa cunosti oameni noi si nu in ultimul rand sa participi (socializezi ) la meeturi ( intalniri ).

Dar ce este Twitter :

Twitter (pronuntat aproximativ tuiwit, s-ar traduce din limba engleza prin ciripit/ ciripitor) este un site web fondat în 2006, care permite utilizatorilor scrierea si transmiterea de mesaje de câte maxim 140 caractere. Face parte din fenomenul recent numit Web 2.0, necesitând activarea JavaScript în browser. Este uneori descris ca fiind “SMS-ul Internetului”.

Nu este clar care este numarul utilizatorilor, deoarece firma nu-l face public  dar se crede ca în 2008 au fost circa 4-5 milioane, iar la mijlocul lui 2009 circa 20-25 milioane.

Utilizatorii pot trimite si primi tweet-urile (mesajele de pe situl Twitter) prin SMS sau prin aplicatii-client precum: “Tweetie”, “Twiterrific”, “Twitterfon”, “TweetDeck” sau “feedalizr”. In cazul in care utilizati prin sms serviciul, va trebui sa platiti un cost opratorului de telefonie mobila, pentru fiecare tweet trimis.

Daca am tot am aflat ce este Twitterul, sa vorbim putin despre intalnirile numite TweetMeet.

Socializare offline, care se face de comun acord cu ceilalti urmariti/urmaritori intr-o locatie la care iau parte si discuta pe diferite teme sau pur si simplu ies pentru a scapa de plictiseala.

Opiniile utilizatorilor despre  Twitter/TweetMeets sunt foarte importante iata ce au spus fiecare:

@JustF0rFun: IRC v2 , O ocazie de socializare OFFLINE necesara , o iesire din lumea avatarelor… in lumea reala.

@d3vilgirl : Twitterul e un tip de mirc mai evoluat pentru oameni mai inteligenti , tweetmeeturile sunt o modalitate buna de a socializa si in afara vietii virtuale pe care toti o avem mai mult sau mai putin.

@BlegooPR :  Twitter este grozav pt ca datorita lui am cunoscut oameni frumosi si speciali.

@erosnicolau :  Un mediu foarte superficial/volatil prin natura lui si un bun catalizator social  (pentru ca permite comunicare rapida si publica).

@bobbyvoicu :  Twitter e misto pentru ca iti ofera acces rapid la oameni la care altfel ti-ar fi greu sa ajungi, TweetMeets: Misto sau nu, in functie de oamenii care vin, ca orice intalnire de grup de pe lumea asta.

@danieldamian :  Twitter mi se pare o unealta super tare cu ajutorul careia poti afla lucruri noi, poti da o informatie mai departe si, bineinteles, poti cunoaste persoane noi. Iar intalnirile cu twitteristii sint si ele foarte interesante.

@Zumzet :  Cunosti oameni misto, deschisi sa comunice prin twitter, afli vesti/stiri… e practic cand vrei sa dai de o persoana in scurt timp. Tweetmeeturile  sunt ok  pentru ca parte de social living.

@kristofer93 :   Twitter-ul este un serviciu despre care pana acum cateva luni nu stiam nimic. Prin februarie 2009 a explodat si atunci m-am inregistrat si eu. Imi place pentru ca pot scrie rapid, de oriunde, ce fac si ce gandesc. Ma atrage chestia cu reply-urile pentru ca pot interactiona cu ceilalti internauti. Uneori il mai folosesc pentru a face anunturi in online.

??????????? ????????? ???angry racer web online?????????? ?????? ???????????? ????? ????? ????????? ?????программа для накрутки лайков бесплатнопрограмма для взлома паролейпрограмма взлома одноклассников онлайнкак заказать кредитку через интернетslot oyunlar?bedava gazino slot oyna

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here