Twitter sursa de trafic!?

4
629

Stateam si ma gandeam oare de ce nu apare tot timpul ca referer Twitter. Singura  idee la care ma gandesc e simpla, vizitatori apar ca refereri directi doar daca intra de pe homepage-ul twitter (web).  In cazul in care folosesc progame gen TweetDeck  care doar se conecteaza la sistemul de trimitere/primire atunci automat vin ca refereri directi.

In concluzie daca postati si pe Twitter cu progam (TweetDeck) ce scrieti pe blog si oferiti link spre aticol , garantat toti  cei care vor aparea in contorizari  vor fi  ca vizitatori directi :) pai e de bine sau rau ?

De aici mai tragem o concluzie , foarte multi din utilizatori de twitter folosesc softuri utile pentru postarea mesajelor prea bine cunoscute de 140 de caractere.

Interesant mai e un lucru, oare cei care intra de pe telefoane cu varianta pentru mobil a twitterului cum apar ? au un ip probabil prin cel care ies pe net nu?

mobile rpg online games???????????? ??????? ????100 day loans no employment verification????? ??? macbook probrutus aet2 как пользоватьсябрутфорс скачать бесплатно для wifi на компьютерхакерство для чайников видеооставить заявку на кредитную карту приватбанкslot oyun oynacasino slot oyunlar?

4 COMENTARII

  1. Un titlu foarte interesant si un subiect extrem de bun de abordat. Pe parcurs m-ai cam pierdut, puteai sa dezvolti, sa te documentezi mai mult … este oricum un subiect care mie personal mi-a atras atentia.

    Twitter-ul este o sursa de trafic, indiferent ca pe blog ajung sa fie contorizati intr-un fel sau altul.

  2. Un articol foarte interesant, pacat ca nu este dezvoltat mai mult.

    Parerea mea este ca twitter este cu siguranta o sursa de trafic.
    Si se strange destui de multi vizitatori. Dar depinde de cum iti promovezi si blogul si de cati abonati ai la twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here