Twitter followers & following

0
456

TwitterTwitter este o retea sociala care in Romania nu este atat de folosita precum Facebook-ul, asta si datorita faptului ca nu poti trimite mesaje/posta (tweet-uri) mai mari de 140 de caractere. O retea poate mai “selecta”.

Pana de curand l-am subestimat, aveam 500 si ceva de oameni pe care ii urmaream si 1400 de urmaritori, pana aici totul e destul de simplu, nu?

Insa mi-am dat seama de faptul ca numarul celor care ii umaresc este mult prea mic (exista peste 52 de mii de utilizatori romani), pur si simplu pierdeam tweet-uri importante de la alti utilizatori de la care puteam invata/afla foarte multe lucruri interesante.

Daca esti la inceput de drum pe internet sau pur si simplu iti doresti cat mai multe pareri,informatii,noutati sa citesti sau sa comunici sfatul meu este sa dai follow la cat mai multe persoane. Desigur aici lucrurile sunt discutabile! Eu am ales sa urmaresc utilizatori care au: descriere si poza de profil, asa am considerat ca pot “cerne” utilizatorii seriosi de cei care sunt “doar in trecere“.

Continutul de calitate atrage urmaritori de calitate, deci ai grija ce postezi, nu e obligatoriu sa fi cea mai serioasa persoana, umorul atrage si el multi urmaritori (un exemplu foarte bun este Auras Mihai Geambasu)

De cateva zile am inceput sa dau follow la cat mai multe persoane, lucrurile pe twitter sunt mult mai diferite acum!
1581 de utilizatori pe care ii urmaresc in momentul de fata m-au facut sa apreciez mult mai mult aceasta retea de socializare, mult mai multe mesaje si multe dintre ele de calitate!

Am descoperit oameni noi,care m-au descoperit si ei la randul lor, utilizatori care ma pot ajuta in cresterea proiectelor: blog,site auto sau de jocuri.

Pentru a fi pe twitter nu ai nevoie decat de un cont de e-mail.

Daca te-a facut curios acest aticol, ma poti urmarii (da, stiu,suna ciudat) pe contul @VictorDulu

Si pentru ca probabil v-am facut curiosi, voi reveni intr-un post viitor cu progamele desktop/mobile cu care puteti posta/urmarii mai usor pe Twitter.

 анонимайзер вконтакте для просмотра видеоvzlomer haker ucoz ruкак взломать почту yandex ruкредитная карта онлайн быстроgowild online casinogirne merit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here