3 motive pentru care am apreciat serviciile Trax rent a car

0
52
trax

 

Sa pleci din nordul tarii spre Bucuresti este o adevarata aventura. Stim cu totii care sunt drumurile in tara si o astfel de distanta ajungi sa o parcurgi si in 9 ore. Este evident ca atunci cand pleci la drum lung cu masina personala trebuie sa iti asumi condusul ore indelungi, iar oboseala este un risc absolut. Totusi sunt alternative de a scurta acest drum, unul dintre ele sa zbori din Suceava pana in capitala.

Cand ajungi aici, o alta nebunie. Totusi traficul nu este neaparat unul din motive pentru a da inapoi de la ideea de a inchiria o masina. Aglomeratie este peste tot, multi sunt plecati din tara si in perioade de concediu cand se intorc cunoastem cu totii ce inseamna de fapt oras suprapopulat. Sa revenim la ale noastre.

Inchirierea unei masini este usor de realizat in zilele noastre. Practic alegi masina dorita, semnezi contractul si poti pleca la drum. In teorie, caci in practica mai ai si altele de stabilit si mai intai de toate nu vei sti prea exact ce este convenabil sa alegi. Iata de ce am apreciat serviciile si oferte speciale rent a car Otopeni de la Trax Auto.

Varietate de masini

Pentru ca urma sa facem cateva drumuri in capitala era evident ca aveam nevoie de o masina compacta, pe care sa o parcam relativ usor. Este adevarat ca ai nevoie de un specialist in rent a car, oricat de cunoscator ai fi tu. Iti va spune ce si cum, ce consum are, ce avantaje ai la fiecare masina. Ar fi insa bine sa faci rezervare din timp si astfel te scutesti de acest timp de gandire la fata locului, usor limitat fiind si de rezervarile deja facute si de ceea ce au disponibil pentru tine atunci.

In orice caz, la Trax rent a car ai varietate de masini. Citroen, Ford si multe altele sunt parte din flota lor. Poate chiar alegi si ce ai acasa, caci este  mai practic.

Preturi rentabile

Desigur ca vei reduce totul la preturi. Aici totul depinde de preferinte si nevoi. Daca va fi si cazul tau ca cel al nostru, de rent a car Otopeni si vei dori sa folosesti masina pe o perioada mai mare de 10 zile atunci ai un altfel de pret.

In general taxa per masina inchiriata se refera la costuri per zi si acestea difera de la un tip de masina la alta. Cu cat numarul de zile creste, scade pretul. Asadar ajungi sa platesti chiar si la jumatate acea taxa, daca inchiriezi pentru 22 de zile.Vezi aici oferte rent a car Otopeni de la Traxrentacar si preturile aferente.

Servicii complete

Cum sa pleci la drum, de acasa, pe avion cu scaunul auto pentru copil? Ar fi aberant, dar este clar ca nici nu poti pleca la drum fara acesta, daca in calatoria ta esti alaturi de copil. La Trax rent a car ai parte si de aceasta dotare a masinii inchiriate, fara sa platesti extra. De asemenea, poti cere GPS, conexiune la internet si alte tipuri de servicii adiacente. Unele sunt platite extra, dar vei sti de la bun inceput care sunt costurile si nu vei plati mai mult decat atat.

Oferta celor de la Trax o regasesti in cadrul paginii lor oficiale.