TRAP HIT: Bang La Decks – Utopia (Aero Chord’s Festival Trap Remix)

0
619

Bang La Decks - Utopia cover TRAP REMIXWeekendul este pe sfarsite, au fost probabil multe petreceri reusite insa trebuie sa ne “alimentam” playlisturile pentru mega petrecerile din mini vacanta de 1-2 mai.

Bang La Decks – Utopia (Aero Chord’s Festival Trap Remix) este cu siguranta in topul pieselor pe care trebuie sa le ai deja selectate.Aceasta face parte din genul TRAP, am scris si in postarea despre piesa noua a lui Katy Perry, nu o sa intru in detalii despre acest gen foarte popular in 2014.

Nu trebuie sa consideram piesa una doar pentru petreceri in locatii, aceasta poate sa fie oricand ascultata si in autoturisme sau chiar de la music-playere.

Imi plac producatorii curajosi, cei care pot sa se adapteze la cerintele actuale. Abia astept sa vad producatori romani de TRAP. Avem deja un producator foarte bun, care are cateva productii TRAP, va invit sa il ascultati pe F.Charm alaturi de Rolla Sparks.

Apasa play:

Ce parere ai despre: Bang La Decks – Utopia (Aero Chord’s Festival Trap Remix)formolom отзывы о программебаза паролей вконтакте 2015бесплатный анонимайзер ютубкредит без справок и поручителей тинькоффkumarhane oyunlaribedava slot oyna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here