Tipologii de femei de care barbatii fug

0
725

Exista anumite feluri de femei de care barbatii fug. Faci tot ce iti sta in putinta pentru a-l tine langa tine si nu reusesti. Nu stii care este problema, daca este la tine sau la el. Iata care sunt tipologiile de femei pe care barbatii nu le vor alaturi de ei si iti vei da seama daca problema este la tine sau la partenerul tau:

Am tot auzit cum barbatii critica femeile si le dezapreciaza din cauza faptului ca vorbesc prea mult. Pe langa frumusete, atractie fizica sau alte lucruri, barbatii de ghideaza si dupa coeficientul de inteligenta al unei femei. O femeie inteligenta nu inseamna ca ei alearga dupa o femeie care a obtinut pe parcursul anilor o sumedenie de diplome. O femeie inteligenta este o femeie care stie sa se comporte, sa vorbeasca si sa stie sa se descurce in orice incurcatura. barbatii au nevoie de o asemenea femeie, care sa aiba o personalitate si niste principii proprii. Mai mult, femeile care vorbesc foarte mult, de obicei nu au foarte multe de spus. Si nu este enervant sa auzi o persoana care are mereu ceva de zis si niciodata nu spune ceva concret?

Barbatii fug de femeile care vorbesc foarte mult deoarece acestea au tendinta de a domina si de a controla. Dupa cum stim, barbatii nu au nevoie de o femeie care sa ii domine dar nici de o femei care nu are niciodata un punct de vedere de zis. Dupa cum spuneam, ei au nevoie de o femeie intelingenta care sa stie sa se comporte in societate si sa iese din orice incurcatura.

O alta tipologie de femei pe care barbatii o exclud este aceea a unei femei plangacioase si mereu cu stari de anxietate. Cu siguranta, barbatul va simti compasiune pentru inceput pentru femeia respectiva, insa lucrurile se vor schi,ba odata cu trecerea timpului. Nici un barbat nu vrea sa aiba langa el o femeie de acest tip. Ei au nevoie de o femeie puternica, care sa stie sa isi asume si sa isi controleze singura viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here