Theo Rose, prezentatoarea show-ului KidSing lanseaza

Theo Rose - Pe Bune

Theo Rose, cea mai frumoasa adolescenta din show-biz, ne racoreste vara asta cu noul ei single intitulat “Pe bune“.

Poate o stiti deja de pe Facebook, YouTube sau Instagram, nu ai cum sa treci peste o poza de-a ei fara sa-i dai un Like fiindca e foarte frumoasa, iar daca o asculti cum canta vei fi captivat de o voce si atitudine internationala. Daca vorbesti cu ea afli imediat ca e foarte modesta si amuzanta, si ca isi doreste o cariera muzicala in afara tarii. Chiar daca are doar 17 ani, Theo isi imparte deja viata intre studioul de inregistrari, scoala si platourile de filmare, fiind coprezentatoare a uneia din cele mai importante productii Kanal D ce va incepe din toamna, emisiunea concurs “KIDSing Romania”.

Vara asta trebuie sa ascultati “Pe bune“, fiindca e fresh, are versuri cool si te poate binedispune la orice party…Pe bune!” ne propune Theo Rose.

Piesa este o coproductie Red Clover Media si Mixton Music Studio, a fost compusa de Catalin Dascalu, iar videoclipul poarta semnatura lui Ciprian Iacob si a fost filmat pe plaja de la Vadu si in centrul vechi al Constantei. Pe bune…

Pentru a afla mai multe despre Theo Rose si a fi la curent cu activitatea ei muzicala, urmariti fb.com/TheoRoseOfficial.

как взломать одноклассники на окинжектор для point blankскачать программу для взлома wifi на телефонкак взять кредитную карту через интернетbeetle mania deluxecasino bedava slot oyunlar?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *