Telefonia oferita de RCS&RDS nu mai este gratuita!

0
233

RCS RDSDaca pana in momentul de fata telefonia oferita de RCS&RDS era gratuita in momentul de fata lucrurile se schimba! RCS&RDS, introduce un tarif de minimum 5 lei (tva inclus) tuturor clientilor de telefonie fixa.

Introducerea de catre RCS&RDS a unei taxe pentru telefonia fixa – una dintre cele mai importante schimbari din strategia comerciala a operatorului care si-a cladit in buna parte baza de clienti pe servicii gratuite si tarife agresive ar putea indica o nevoie crescuta de finantare a companiei. RCS&RDS a anulat in februarie o emisiune de bonduri de 200 mil. $, pe fondul contextului economic nefavorabil. Alexandru Oprea, directorul general al companiei, spunea insa in martie intr-un interviu pentru ZF ca RCS&RDS functioneaza fara probleme si fara acei bani. Compania are in fata in anii urmatori un serviciu ridicat al datoriei, in contul unui credit de 500 mil. $ de la ING si Citi. (Via: ZF)

brutus aet2 yukleнакрутить лайки в инстаграме бесплатноokneo 2015 скачатьполучить кредитную карту сбербанка моментумgirne merit parkslot oyun oyna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here