Tantalaul si Gogomanul anilor 90 revin in 2014! Dumb and Dumber To

3
2576

Dumb and dumber to coverTantalaul si Gogomanul, un film facut celebru de PRO TV, in anii 90, are parte anul acesta de partea a doua. Dupa 10 ani de la prima productie, probabil cel mai bun actor de comedie Jim Carrey alaturi Jeff Daniels si-au unit fortele pentru a readuce la viata o super comedie.
Cine isi mai aduce aminte ispravele celor doua personaje cu “ceva probleme”? Dar de dubita catel, autoutilitare ce avea chiar si urechi?

Chiar mi-a fost dor de un film cu Jim Carrey, ultimul pe care l-am vazut a fost cel cu Pinguinii (Mr. Popper’s Penguins), productie ce nu prea a avut un mare succes!
Au trecut cu siguranta multi ani, asta trebuie sa ne si bucure insa si putin sa ne intristeze. Un lucru este cert, timpul trece si inbatranim.

Insa, zic sa ne revenim, dam la o parte melancolia si aflam ca Tantalau si Gogomanul 2 (Dumb and Dumber To) apare in luna noiembrie, si se anunta o mega comedie. Eu unul deja sunt cu gandul la ea, avem multe pretentii pentru ca avem actori foarte buni, deci sa apara!!!

Tot odata, cu acest articol, voi publica pe blog si trailere de la filme ce urmeaza sa apara. Pana acum, ati citit si urmarit postari despre filme deja aparute.

Actori pentru care nu merita sa ratezi filmul: Jim Carrey,Jeff Daniel,Laurie Holden, Kathlene Huslin

Trailer: Dumb and Dumber To 2014.

скачать взлом одноклассников 2014взломать вай фай соседавзломать пароль в одноклассниках бесплатнооформить кредитную карту через интернет в украинеmerit royal hotel casinobedava gazino slot oyna

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here