Stragetie de marketing sau pura intamplare in cazul lui Iphone 4G?

0
536

Iphone 4G (4)Noul model Iphone 4G produs de firma americana Apple, a fost gasit! Cel mai ciudat lucru nu il consta faptul ca fost gasit cat locul unde a fost descoperit. Ca sa nu mai vorbim de conditii.

De curand blogul Gizmodo, a publicat poze cu viitorul model Iphone (4G), au platit 5000 de dolari ca sa intre in posesia lui si pana aici lucrurile stau cat de cat ok. Un lucru e foarte dubios il constituie faptul ca telefonul a fost gasit intr-un bar, telefonul fiind pierdut de “un tester”.
Sa fim sinceri, cat de prostanac sa fi ca sa pierzi un telefon atat de “vanat” de presa/consumatori intr-un bar pentru ca te-ai imbatat?!
Garry PowellNu cumva Gray Powell, a lasat telefonul in barul Gourmet Haus Staudt, special?! Ma gandesc ca in momentul  in care ai un astfel de telefon ai si niste raspunderi, nu te imbeti si gata….

Apple le trimite celor de la Gizmodo un e-mail oficial :

Apple To Gizmodo____

(Via: IphoneForum)_________________________________

Soseste si raspunsul din partea celor de la Gizmodo:

Raspuns Gizdmo

(Via: IphoneForum)

Situatia este cam trasa de par insa pe viitor vom cunoaste un raspuns clar..

Galerie foto Iphone 4G:

Iphone 4G (2)Iphone 4G (3)Iphone 4G (4)Iphone 4G (5)Iphone 4G (6)Iphone 4G (7)Iphone 4G (8)Iphone 4G (9)Iphone 4G (10)Iphone 4G (11)Iphone 4G (12)Iphone 4G (13)Iphone 4G (14)Iphone 4G (15)___________________________________

___________________________________________

???????????????? ???? ???????????????? ???? ????? ??? ?????????????? ?????? ????????? ?????взлом почты яндекс брутанонимайзер вконтакте бесплатно и без ограничений зеркаловзлом пароля одноклассники по логинукредитные карты без справки доходахplatinum play casinomerit lefkose

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here