Steaua lu' Becali

1
405

SteauaLa noi in tara fotbalul e mai slab ca in alte tari. Recunosc. Dar daca ai bani si vrei ceva, poti. In cazul domnului drag Gigi Becali, cred ca treaba sta altfel. Nu contest faptul ca Steaua sau fotbalul nu sunt doua dintre lucrurile care ii plac cel mai mult. Dar parca nu destul.
Are banii necesari pentru: jucatori mai buni, conditii mai bune pe stadion, etc. Dar totusi lucrurile nu stau asa. Vorbim despre Steaua, cea care in 1986 a fost castigat Cupa Campionilor.

Astazi echipa e altfel, lucrurile s-au schimbat. Au fost si parti bune. Din pacate, insa, multe dintre ele au fost rele. Si nu e deloc bine. Se pune foarte multa presiune pe antrenori, fie ca exceleaza sau nu, iar acest lucru ii face sa nu mai lucreze cum trebuie.

In aceste zile, Basarab Panduru a fost adus pentru postul de “director sportiv”. Insa pare de fatada. Iar daca am ajuns la Basarab Panduru, un lucru destul de important a fost spus chiar de Gigi Becali: “Basarab Panduru va fi urmatorul antrenor al Stelei”.

Care o fi acum starea lui Bergodi ? Ce o simti omul ala care vine dintr-o tara civilizata?

Trebuie sa terminam cu vorbele in vant gen: “anul asta castigam tot: Cupa , EuropaLeague, Campionatul”; pentru ca in momentul de fata nu suntem pregatiti.

Sper ca pe viitor cea mai iubita echipa de fotbal din Romania sa se poata infrunta cu celelalte megaputeri ale europei fara niciun stres.
Cred intr-un viitor mai bun la Steaua. Nu e simplu, dar trebuie sa incercam. Altfel nu facem nimic.как взломать яндекс деньги без программformhack скачать бесплатно торрентвзлом пароля в одноклассниках без программкредитная карта россельхозбанка условия полученияcasino bedava oyunlar?bedava kumarhane slot oyunlar?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here