#Staiacasa si informeaza-te corect cu privire la virusul COVID-19

0
6
stiri covid 19 botosaneanul.ro

Pentru fiecare dintre noi autoizolarea este o perioada mai grea, cu multe incercari si multe stari de tristete. Nu putem face altceva decat sa ne gasim tot felul de activitati pe care sa le desfasuram in locuinta pentru ca timpul sa treaca mai repede si implicit sa ne mai luam gandul de la lucrurile ce se petrec in jurul nostru.

Pana la noi ordine, pana cand lucrurile se vor mai regla in tara, dar si la nivel mondial, nu putem decat sa mai impartim idei si pareri aici, pe blog. Tie cum si se par informatiile despre COVID-19? Pe orice site de stiri ai intra, esti intampinat doar cu informatii despre acest virus care se pare ca nu iarta pe nimeni.

Eu am renuntat la stirile fake – tu cand ai de gand sa o faci?

Cu toate ca stirile fake sunt sanctionate grav acum, tot se mai gaseste cate una care, pana a fi descoperita si sanctionata, induce panica in sufletele noastre. Eu am ales sa citesc stiri despre COVID-19 doar dintr-un singur loc, un loc din care pot afla si alte lucruri, nu doar cat de mare este panica la noi in tara.

Daca nu ai altceva de facut sau doresti si tu sa eviti stirile fake iti recomand sa arunci o privire pe botosaneanul.ro. Este o platforma de stiri cu autoritate regionala, o platforma ce ofera informatii exacte despre acest virus. Informatiile sunt clare, la subiect – nu incerca nimeni sa iti ascunda adevarul sau se infloreasca totul pentru a te face sa intri in panica.

Acum, mai mult ca niciodata, ai nevoie doar de informatii sincere, concrete. Si asa panica se instaleaza usor in sufletul tau, deci nu uita ca stirile false pot accentua tot acest proces.

Desprinde-te de realitatea cruda citind si altceva

Botosaneanul.ro, pe langa stirile despre COVID-19, nu uita sa iti furnizeze informatii si despre alte lucruri, intamplari, evenimente din Romania si din zona Moldovei. Cu ajutorul acestora te mai scoate din rutina – stii ce zic? Nu poti sa te alimentezi zilnic doar cu stiri despre acest virus, stiri ce te intristeaza.

Eu te invit sa accesezi acest portal de stiri pentru a te informa corect cu privire la tot si toate. Constant sunt publicate tot felul de stiri scrise intr-o maniera realista, fara a se abate de la subiect. Stai acasa si informeaza-te corect, iar timpul petrecut in autoizolare va fi mult mai usor de digerat.