Stai cat mai mult acasa, o firma de curierat se poate ocupa de coletele tale

0
11

 

Ca romani, ne place sa fim independenti, sa ne ocupam singuri de tot si toate. Acum, pe timp de pandemie, noul COVID-19 ne cam limiteaza din independenta. Medicii ne recomanda sa stam cat mai mult in casa, iar asta iti recomand si eu – nu te expune acolo unde este aglomeratie.

Fie ca vorbim de cumparaturi de uz casnic sau trimiterea unor colete in tara, iti recomand sa lasi totul pe mana unor experti. E-livrat este firma de curierat ce te poate ajuta pe toata perioada autoizolarii, fiind formata din personal pregatit pentru a trece cu brio peste o astfel de situatie, scopul lor fiind acela de a te ajuta pe deplin in astfel de momente.

Evita aglomeratia din Bucuresti

Dupa cum prea bine stii, Bucurestiul este cel mai aglomentat oras din Romania. Daca alegi sa il strabati in aceasta perioada, sansele de a te infecta sunt destul de mari, sa nu mai vorbim ca daca nu respecti autoizolarea impusa risti sa fii sanctionat drastic.

Daca esti din Bucuresti sau Ilfov, echipa E-livrat se poate ocupa de livrarea tot in Bucuresti sau Ilfov chiar in aceeasi zi. Preluarea comenzilor se face incepand cu ora 8:00 si pana la 18:00, iar livrarea, dupa cum am spus va fi facuta in aceeazi zi in care curierul a ridicat coletul de la tine.

Este mult mai in avantajul tau sa apelezi la o firma de curierat in aceasta perioada. Echipa lucreaza cu atentie, igienic, intocmai cum sistemul medical impune, asa ca nu ai niciun motiv de teama in acest sens. In aceeasi ordine de idei, fiind experti in curierat, timpul pe care il aloca livrarii tale s-ar putea sa fie cu mul mai mic fata de cel pe care l-ai consuma daca ai face livrarea personal.

E-livrat livreaza oricunde in tara cu placere

Autoizolare este o masura de preventie implementata in toata tara, asa ca aceeasi firma de curierat vine cu solutii pentru toti cei interesati, indiferent de judetul in care se afla. In cazul livrarilor in Bucuresti sau Ilfov, intreaga operatiune se desfasoara in aceeasi zi. Totusi, timpul alocat livrarilor in tara nu este unul prea mare, unul care sa nu permite asteptarea. Este vorba doar de o singura zi, E-livrat aducand coletul la tine chiar in ziua urmatoare din momentul primirii.

Cum intri in contact cu echipa E-livrat

Pe expertii de la aceasta firma de curierat ii gasesti in mediul online. In cadrul site-ului E-livrat iti sunt puse la dispozitie o multime de informatii cu privire la conditiile de livrare, dar si cele de retur.

Totodata, pentru ca intreaga operatiune sa fie una eficienta, in cadrul site-ului gasesti un calculator prin care poti estima pretul transportului. Trebuie sa completezi doar cateva campuri: locatia din care faci livrarea, destinatia, tipul platii, daca trimiti un colet sau un plic, in cazul coletului trebuie sa introduci greutatea, dar si valoarea ramburs a livrarii.

Mai multe informatii in acest sens poti obtine chiar tu daca accesezi site-ul oficial, amintit anterior.