Somnul de frumusete este esential

0
366

Somnul are cu adevarat beneficii globale si este esential. Ca sa avem un ten frumos, o piele radianta de sanate nu trebuie sa cumparam produse cosmetice scumpe, nu trebuie sa apelam la creme ce promit miracole, nu trebuie sa incercam masti peste masti. Trebuie doar sa respectam orele de somn.

De ce ar trebui sa respecti somnul de frumusete

Iti vindeca rapid pielea. Somnul de frumusete chiar e real. Pielea ta chiar are nevoie de cateva ore de somn pentru a se vindeca in urma daunelor provocate in timpul zilei. Cand adormi, pielea ta are sansa de a se imbunatati. De aceea cand te trezesti arati fresh si ai foarte multa energie. Mai mult somn inseamna o piele mai sanatoasa.

Lipsa de somn poate duce la cresterea stresului, iar acest lucru poate determina aparitia cosurilor sau a punctelor negre de pe piele, chiar si la adulti. Intr-un studiu, expertii au descoperit ca studentii sufera de astfel de eruptii cutanate in perioada cea mai stresata a anului universitar, sesiunea. De asemenea, un somn bun inseamna ochi mai luminosi. Vrei ca ochii tai sa straluceasca? Nu lasa cearcanele sa fure din frumusetea ochilor tai. Cearcanele pot fi o mostenire de familie, insa vor avea un aspect si mai neplacut daca nu ai parte de prea mult somn. Pentru a le ascunde, aplica putina crema de ochi, apoi amesteca cu un corector cu o nuanta sau doua mai deschise decat culoarea pielii tale.

Somnul de frumusete imunateste si culoarea pielii. Faptul ca iti place sa petreci toata noaptea poate avea un efect daunator asupra pielii tale si ii da un aspect palid. Somnul incurajeaza fluxul de sange in organism. Sa nu mai spunem ca arati mult mai bine dupa un somn bine meritat. Cercetatorii din Suedia au rugat un grup de oameni sa analizeze fotografiii ale unor oameni care erau privati de somn si a altora care au dormit opt ore. Oamenii care s-au odihnit in mod normal pareau a fi mai sanatosi, mai putin obositi si mult mai atractivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here