Siguranta in mediul aerian – cati dintre noi nu au frica de avioane?

0
361

 

Si asa cu o teama generala de tot ce inseamna un zbor cu avionul se pare ca accidentul din Barcelona ne-a cam dat peste cap. Sa nu fii om si nu poti sa nu fii miscat de ceea ce s-a intamplat acolo. Pur si simplu teribilul accident care pe deasupra a fost si fortat, dorit si premeditat te face sa iti se urce si nervii la cap. Dar cu siguranta cum mai stam?

Transportul aerian ramane cel mai sigur mod de transport. Asta in ciuda numeroaselor accidente care in ultima vreme sunt mai frecvente si in ciuda mediatizarii lor. Da, ce-i drept in cazul unui transport de acest gen se pierd mai multe vieti si poate ca si recuperarea este una mai grea daca nu chiar imposibila. Cu toate acestea transportul aerian ramane unul din cele mai sigure linii de transport.avion germanwings

Revenind la cumplitul accident, nici nu stii in ce masura ai mai avea curaj sa faci o calatorie cu avionul. Nici nu stii ce nebunie in capul unuia duce o gramada de oameni pe drumul mortii. Pentru ca in Barcelona exact asta s-a intamplat. Dar sa ne mai punem si problema a ceea ce tine de protocol, de destin si de factori pe care nu ii putem controla.

Poate tocmai din aceasta idee ca unii se vor speria teribil si nici nu vor mai dori sa zboare cu avionul liniile aeriene si companiile romane au dat in presa un raspuns clar a ceea ce inseamna protocolul. Cazul lui GermanWings a fost unul insa nu trebuie sa se repete. Spun acesti reprezentanti ca in momentul in care unul din cei doi de la mansa are nevoie fiziologica spre exemplu el trebuie inlocuit chiar si pentru cateva minute, de catre orice alt insotitor de zbor.

Desigur, nimic nu este in masura sa prezica ce se poate intampla. Cu toate acestea siguranta in acest mediu nu este de negat. Acum ami avem de infruntat doar teama legata de asta.накрутка вконтакте скачатьанонимайзер одноклассники 4odno vzlom отзывыкак оплатить кредит в альфа банкеslot oyungirne merit park

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here