Shazam recunoste obiecte

0
630

Shazam este foarte cunoscut deoarece recunoaste aproape toate melodiile de la radio sau televizor. Cu toate acestea, cei de la Shazam au lansat ceva inedit: aceasta aplicatie invata sa identifice si obiecte.

In urma cu ceva timp au aparut ceva barfe ca Shazam isi va largi aria de functionare, insa nu foarte multi dintre noi stiu despre ce este vorba. Asadar, aceasta aplicatie de recunostere a muzicii are capacitatea de a identifica si obiecte adevarate.

Cu toate acestea, Shazam nu poate identifica chiar orice obiect pe care ai sa-l pozezi cu telefonul tau, insa, iti poate fi de mare ajutor daca doresti sa afli ceva mai multe informatii despre anumite lucruri. Acest nou update, il va face pe Shazam sa identifice continutul digital care se afla ascuns in spatele siglei Shazam, care se va afla lipita sub forma de un sticker pe diverse produse.

Pentru a gasi un anunt pe care Shazam sa-l poata citi, tot ce trebuie sa faci este sa scanezi logo-ul Shazam folosind camera fotografica. Poti utiliza aceasta aplicatie pentru a scana virtual un obiect care va fi dus apoi, catre o experienta interactiva pe dispozitivul tau. Acest fel de experiente includ realitati vizuale de inalta calitate, si va functiona odata ce produsul a fost scanat, rezultatul fiind dat exclusiv de videoclipuri sau fotografii.

Compania a oferit unor branduri mari de televiziune un buton Shazam, care sa se gaseasca in anunturile de radio sau televiziune, folosind sunetul ca o legatura intre clienii potentiali si anunturi cu continut diferit.

Pentru ca aceasta noua optiune sa intre in functiune, Shazam a realizat o echipa impreuna cu cei de la Levi`s, HarperCollins si Disney, in ideea ca si alte companii cu nume mari din diverse domenii poate vor fi atrase sa incerce aceleasi particularitati. In cazul in care iti doresi sa vezi ce poate face camera fotografica in aplicatia Shazam, tot ce trebuie sa faci este sa o orientezi spre o coperta de disc Blu-ray. In acest fel, pe ecranul telefonului tau mobil vor fi afisate detalii despre film sau vei putea vizualiza trailer-ul filmului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here