Scene oribile petrecute in hoteluri

0
610
hoteluri

Hotelurile reprezinta cele mai reale locuri unde au avut loc scene imposibil de uitat. Iata care sunt cele mai ciudate intamplari care au avut loc in interiorul unor hoteluri.

Cecil Hotel

Elisa Lam venea din orasul sau de provincie- Vancouver, pentru a se caza la Cecil Hotel din Los Angeles, la inceputul anului 2013. Femeia, in varsta de 21 de ani, suferea de tulburare bipolara iar ultima oara cand a fost vazuta pe imaginile camerelor de vedere, aceasta se comporta ciudat in interiorul unui lift, apasand mai multe butoane si fugind inauntru si in afara liftului. Din motive cunoscute numai de ea insasi, Elisa s-a inchis in interiorul unui rezervor de apa cu dimensiunile de 1,2 su 2,4 metri, pe acoperisul cladirii.

Trupul sau a fost descoperit cateva saptamani mai tarziu, cand oaspetii s-au plans de presiunea mica la robinete. De asemenea, oaspetii hotelului s-au folosit de apa in care, cu putin timp inainte, femeia si-a gasit sfarsitul. Cu toate acestea, povestea devine chiar mai ciudata decat atat. Un focar de tuberculoza a inceput sa se raspandeasca prin centrul orasului Los Angeles, moment care coincide cu moartea Elisei. Autoritatile sanatatii au inceput sa testeze populatia si au numite testele de tuberculoza Lam Elisa Test.

Dixie Hotel

George R. Sanders avea varsta de 40 de ani cand s-a cazat la Dixie Hotel din Manhattan in anul 1931, determinat sa isi puna capat zilelor. El a primit o camera la etajul sapte al cladirii, dar si-a dublat sansele de suicid dupa ce a cerut o camera la etajul 14. Acesta a lasat un bilet catre politie: “Cauza mortii: sinucidere. Motivul, depresie mentala. Alte documente le puteti gasi in sertarul biroului de sus, pe partea dreapta, la domiciliul meu.”

George s-a gandit la toate inainte sa se sinucida, insa un lucru i-a scapat barbatului: aterizarea. George s-a prabusit pe acoperisul unui restaurant si a ajuns chiar la picioarele unui cuplu, ingrozindu-i pe acestia. Sa ne gandim de mai multe ori inainte de a ne caza in hoteluri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here