Sa inceapa nebunia! 3 Sud Est au lansat astazi melodia noua: Emotii! Asculta!

0
351
Cover single 3 Sud Est - Emotii3 Sud Est impartaseste aceeasi emotie pozitiva fanilor, de ieri si de azi si lanseaza un nou single, compus de Laurentiu Duta si produs de 1ArtistMusic, alaturi de Cat Music.
«E o poveste de dragoste sau o declaratie de iubire pentru toti oamenii care ne-au sustinut, ne-au inspirat si au fost mereu echipa, sufletul si bucuria noastra. E un «multumesc» din partea 3 Sud Est pentru iubirile din viata personala si pentru gasca mare de fani, cei care ne admira, ne urmaresc si carora asa am ales sa le multumim pentru tot» , declara Laurentiu.
«Piesa “Emotii” este o impartasire a sentimentelor noastre, in maniera 3 Sud Est, marca noastra muzicala, care ne-a consacrat si care, spunem noi, o sa miste inimile si o sa aduca impreuna si pe fanii din generatia noastra, cat si pe cei mai mici, aceasta lume cool, senzationala, care stie despre istoria trupei noastre si care astepta o noua piesa 3 Sud Est. Pana la urma, cand e vorba despre dragoste si bucurie e vorba, de fapt, de aceleasi… Emotii », spune Mihai.
« A fost o experienta foarte tare, ne-am bucurat ca vom fi din nou impreuna, iar in studio si sa avem un alt proiect muzical, ca echipa. Gasca a revenit, suntem aici pentru voi, cu tot sufletul si cu multe… Emotii », adauga Viorel.
Single-ul “Emotii” a fost lansat, in aceasta dimineata, la posturile de radio Kiss Fm, Radio 21, Pro Fm, Radio Zu, Radio Romania Actualitati, Europa Fm si National Fm.  Laurentiu, Mihai si Viorel vor filma un videoclip pentru piesa “Emotii”, pe 5 martie si pregatesc multe surprize, pe care le vor dezvalui la momentul oportun.

odnomaster com скачатьпоиск телефона по imei бесплатнопрограмма для взлома wi fiзолотая кредитная карта приватбанка условияslots oyunlar?merit lefkosa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here