S-au dezvaluit cele 3 principii esentiale ale homeopatiei in tratamentul acneei

0
1370
DR-firuti

Medicina homeopatica a fost fondata la debutul secolului XIX de catre un german, Samuel Hahnemann bazat pe 3 principii generale, care modifica total aspectul in care o anume boala sau conditie poate fi remediata, tratata si indepartata cu ajutorul celor mai eficiente metode si tratamente, administrate pe cale naturala.

Cele 3 legi fundamentale ale homeopatiei

1. Legea similitudinii – afirma ca o anume boala poate fi eliminata din corpul uman cu ajutorul unui medicament care poate crea acele simptome reale cu care pacientul se confrunta. Prin urmare, o parte extrem de importanta in prescrierea unui medicamet homeopatic este durata de determinare a simptomelor bolii sau afectiunii contracarate.

Medicii homeopati cunoscuti in Romania se regasesc in lista imediat urmatoare:

  • Dr. Irina Firuti – Bucuresti, cu cele mai multe review-uri pe online: http://www.tudortomescu.com/despre-homeopatie-ep-2-cum-sa-alegi-un-homeopat-bun/;
  • Dr. Jurj Gheorghe – Timisoara;
  • Dr. Receanu Adrian – Iasi;
  • Dr. Soescu – Constanta;
  • Dr. Zainescu – Brasov.

Dintre cei mentionati, medicul homeopat dr. Firuti  poate prescrie medicamentele ideale pentru eliminarea simptomelor simtite de catre pacienti, pentru ca oricare dintre afectiunile intampinate de catre pacienti pot fi tratate si eliminate cu usurinta, chiar de la prima sedinta de tratament.

Sursa: dsahomeopathy.com

2. Principiul unui singur remediu aplicat – afirma ca o singura cale de tratament trebuie sa acopere toate senzatiile, simptomele cu care pacientul se confrunta: mentale, emotionale si fizice.

medicament homeopat
Sursa: wellnesscounselingmilwaukee.com

3. Principiul dozei minime este ultimul principiu pe care fundamentalul homeopatiei se bazeaza si este divizat in doua parti: prima parte face referire la medicul homeopat, care trebuie sa prescrie doar un numar mic de dozaj al medicamentului, in vederea asteptarii efectului dorit. A doua parte a acestui principiu vizeaza administrarea unei singure doze infinitezinala.

homeopatie
Sursa: www.inspirationalwellnesscapecod.com

Cei mai putini cunoscatori ai medicinei homeopate pot afla de aici ce este tratamentul homeopat, iar dr. Firuti poate oferi toate informatiile necesare in alegerea unui remediu homeopat, pentru diversele boli, simptome sau conditie mentala sau fizica. Jumatate dintre tratamentele homeopatiei sunt de real ajutor in ameliorarea problemelor mentale sau a conditiilor psihice ale pacientilor care calca pragul cabinetului.

Convingerile pacientilor si ale clientilor care prefera medicina homeopata

docrot Firuti“Homeopatia elimina un procent tot mai mare a bolilor, eficienta dovedita de 10 ori mai buna decat oricare alta metoda de tratament. Din punctul meu de verede, homeopatia defineste ramura cea mai rafinata de a trata pacientii, intr-un mod mult mai economic si non-violent” declara un pacient pe site-ul dr. Firuti.

 

Macinarea oaselor, acnee, simptome ale unui stomac iritat, vedere neclara, precum si o multime de cauze ale durerilor de inima si intepaturi in piept pot fi remediate cu ajutorul produselor si remediilor recomandate de Dr. Firuti. De aceea, intreaga lista de medicamente si tratamente oferita prin consultatie telefonica sau in mediul online defineste cu incredere dorinta de recuperare si eliminare a oricaror simptome daunatoare sanatatii.

Eliminarea tratamentelor de 5, 7 sau 10 zile de tratament cu antibiotice sau cu antidepresive nu este tocmai indicata, iar Dr. Firuti poate argumenta si explica de ce, totul pe larg pe pagina sa online www.doctorfiruti.ro.

Sursa: enchantedhealingarts.com

Raspunsul pacientilor, a clientilor care viziteaza site-ul si implicit apleaza la astfel de tratamente, pentru ca privesc abordarea problemelor dintr-o perspectiva individualizata pentru fiecare pacient. Convingerea personala defineste ca efectele oricarui tratament din gama homeopatiei este perfect pentru organismul propriu, dar vine si ca o recomandare pentru fiecare pacient care trateaza afectiunea cu seriozitate, respectand propriul sistem imunitar.

Exista efecte secundare ale aplicarii homeopatiei?

Sursa: healhomeopathy.com

Centrul National de Medicina Complementara si Alternativa din Europa a revizuit fiecare cabinet de medicina homeopatica si a constata ca supravegherea tratamentului de catre un profesionist inseamna o conditie sigura de eliminare a bolii. Nu exista reactii adverse si nici un fel de alte interactiuni cunoscute intre medicamentele conventionale si medicamentele homeopatice. Desi unele forme de remedii contin alcool sau substante mai tari, tratamentul poate fi ajustat la doze minime, incat organismul sa nu fie afectat in niciun mod posibil.

 

 

 

Blogger: Ankez

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here