S-a lansat clipul melodiei Chimie intre noi – Akcent

0
984

Prima zi de scoala s-a incheiat cu chimie – “Chimie intre noi”, cel mai nou single si videoclip Akcent!

Trupa a lansat ieri seara pe contul oficial de Youtube cel mai nou videoclip, sarbatorind atat prin imagini cat si prin melancolia piesei, reintoarcerea la scoala. Productia a fost regizata de catre Anthony Icuagu si s-a filmat in Bucuresti, intr-un cartier rezidential. Filmarile s-au realizat atat in limba romana cat si in engleza, primindu-se deja cereri speciale pentru piesa din afara tarii.

“Am colaborat atat de bine la ‘I’m Sorry’ incat nu a existat niciun dubiu ca vom lucrat tot cu Anthony’ ne-au povestit baietii. Scenariul propus de acesta i-a cucerit imediat pe cei trei – Adi, Mihai si Sorin. Clipul surprinde povestea de dragoste dintre doi copii, cheia happy end-ului stand in mana celor trei Akcent, care vin cu o solutie inventiva si un cadou..aparte ”

Trupa s-a distrat pe cinste la filmari, Sorin imprumutand chiar bicicleta marca Giant de la cascadorul ce a dublat copilul din videoclip si facand o serie de trick-uri spectaculoase in fata echipei de productie de-a dreptul uimite.

Proaspat intorsi din turneul din Statele Unite, Akcent nu regreta deloc faptul ca piesa ‘I’m Sorry’, lansata in luna Ianuarie, se afla in continuare pe locul 13 in topul Radio.скачать программу для накрутки голосовчитать чужие письмаvzlom онлайнкредитная карта по почте без посещения банкаskykings casinoroyal merit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here