Rochii de seara – cum le alegem

0
318

Cine sa le mai inteleaga pe femei: cand o rochie e scurta, e prea scurta, cand e lunga parca nu scoate in evidenta anumite forme. Sunt mai mereu greu de multumit. Insa le intelegem ca isi doresc sa se etaleze in toata splendoarea, ca atunci cand se uita in oglinda isi doresc sa vada un chip de zeita, un chip al femeii care se bucura de eleganta si a caror eforturi sunt pe deplin rasplatite.

Rochii de seara – cum le alegi sa iti stea bine

Daca intrebi un barbat cum iti sta cu o anumita rochie de seara trebuie sa te astepti la maximum doua cai posibile: fie iti va spune ca totul arata foarte bine, ba chiar fara sa minta insa stiind comoara ce poarta rochia cu pricina; fie iti va spune ca esti…ceea ce nu ar trebui sa fii, o femeie prea matura, cu o rochie nepotrivita. O parere pertinenta, insa care sa iti indice clar ca un ochi de barbat te va critica pentru alegerea facuta.

Exista o gama larga de optiuni in materie de rochii de seara elegante. Conteaza insa sa stii sa iti alegi eleganta propice tie, sa iti definesti corect stilul si adaptand totul, sa te pui in valoare cum stii cel mai bine. De fapt, alegi in functie de bunul plac caci asta este clar in orice caz. Dincolo de asta, unele femei pun mare accent pe eleganta. Pentru ele asta inseamna acea rochie de gala pe care nu o poarta oricand sau la orice tip de eveniment. Prin urmare, aleg spre exemplu dantela. Aleg acest material care aduce parca a stil nostalgic, romantic, potrivit indiferent de moda actuala.

Se poarta si acele materiale fluide, care curg pe linii femeiesti si contureaza cel mai bine formele placute ochiului. Se poarta decolteul, nu foarte adanc si nici nelipsit, se poarta rochiile lungi cand evenimentul este mai sobru, se poarta rochiile mai scurte cand se simt mai indraznete. Se poarta modelul floral, de la imprimeu si pana la decupaje sau detalii cu o astfel de tematica, pentru ca delicatetea florilor se poate asemana numai cu frumusetea unei femei. Si lista ar putea continua…

Dar ca sa scurtam povestea, rochia se alege si in functie de buget. Ne definesc banii fara doar si poate si asta pentru ca indiferent de nivel trebuie sa aprecim mai intai de toate calitatea si eleganta si mai apoi ce e prea scump sau nu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here