Revoltele din Ucraina sau cum poporul ucrainian stie sa isi apere demnitatea

0
502

UcrainaArticol actualizat in permanenta cu opinii si concluzii.

Ucraina este tara vecina noua, ne despart doar 649,4 km (273,8 km este frontiera terestra, 343,9 km frontiera fluviala si 31,7 km frontiera maritima) si cu toate acestea atmosfera in aceasta tara nu este chiar cea pe care si-o doresc locuitorii sai.

Dupa cum prea bine stiti, oamenii ies in strada de mai bine de 4 luni, pana aici totul este aproximativ bine. Marea problema este ca de cateva zile tot adunam oamenii morti in urma protestelor care au devenit deja violente.
Desigur, inceputul revoltelor este mai putin stiut de unii dintre voi: Presedintele Viktor Iankuvici a decis sa se tretraga din tratatul ce ii oferea sansa Ucrainei sa faca pare din marea uniune europeana.
Rezultatul acestei decizii nu este deloc pe placul populatiei vecine si acestia incep incet dar sigur o revolta importriva regimului.
Un factor important in aceasta problema o reprezinta si statul rus, stat alaturi de care preseintele Iankuvici a dorit sa I Am Ukrainianstea aproape in defavoarea uniunii. Desigur, discutam despre interese si bani in joc insa totusi oamenii vad asta si spre deosebire de alte popoare chiar ies in strada si actioneaza pentru binele lor.

De 3 zile, revoltele au ajuns la un alt nivel, discutam aproape de razboi intre opozitie si stat. Rezultatul este foarte trist peste 100 de morti.
Progrese cu greu incep sa apara, premierul polonez Donalt Tusk anunta faptul ca presedintele Iankuvici a acceptat organizarea alegerilor anticipate si formarea unui guvern de uniune nationala insa afirmatiile nu au fost inca facute intr-un mod oficial, deci raman zvonuri.

Este aproape imposibil sa nu stiti acest filmulet viral, acesta a circulat intens ieri pe retelele sociale:

Sa speram ca totul se incheie cu bine.

Ce parere ai despre revolta din Ucraina? Cum crezi ca se va solutiona aceasta problema nationala?как взломать яндекс почтукто посещал твою страницу вконтактеwihack скачать бесплатно на андроидкредитная карта втб 24 краснодарmerit royalslots oyunlar?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here