Reguli de minim gust estetic in alegerea unor covoare

0
1507
covoare

Nu pare atat de greu sa alegi niste covoare pentru o incapere. Ce poate fi mai banal de atat? Alegi o culoare care iti place si treaba-i gata. Asta aparent. Insa daca te gandesti la aspectele practice mai ai cate ceva de adaugat pe lista de pretentii. Asa ca tine cont de o serie de factori, printre care si de bun simt estetic, cand alegi un covor. Si sa stii ca nu va conta dimensiunea acestuia.

Cu si despre covoare

Ai auzit si tu celebra vorba ca un covor persan face casa mai placuta. Se purtau in urma cu ceva timp cand asta era moda. Acum insa nu mai exista o limitare de acest gen. Intr-o oarecare masura ai putea spune ca se poarta orice iti face tie placere pana la urma. Stiu insa sigur ca in alegerea unui covor m-as gandi si la:

  • Material. Il calc in picioare in paradoxal asta nu inseamna ca nu are o importanta pentru mine. Imi doresc in toata casa covoare pufoase , cele pe care sa pasesc si sa ma simt bine. Plus ca ma gandesc ca pot sa pasesc fara papuci pe toate suprafetele, fara sa imi fie frig. Nici mie, nici celor pe care ii invit la mine acasa.
  • Dimensiuni practice. Pentru ca la un moment dat un covor pe care il aleg sa il pun intr-o camera as putea sa il mut fara probleme, dimensiunile alese trebuie sa fie cele inteligente. Pentru mine asta inseamna nici prea mare nici prea mic si de o forma clasica. Sa spunem ceva pe rotund sau oval pentru a se putea amplasa in orice camera.
  • Imprimeu si culoare. Aici ai cea mai mare dilema si asta pentru ca la un moment dat ti se pare ca totul e demodat si doresti ceva nou. Ideea de clasic nu moare niciodata asa ca intr-un stil lejer si elegant motivul floral pare sa se incadreze foarte bine oriunde. Nici cele de inspiratie geometrica nu sunt departe de aceasta poveste.

Stiu sigur ca in momentul in care trebuie sa aleg un covor o voi face dupa principii complexe. Hei, dar alegerea mea va trona in casa pentru mult timp asa ca se merita.

кредитка универсальная договорjetbull online casinogirne merit park

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here