Radio 21 lansează campania #portocaliuEpebune – Manifestul Sincerității

0
1286

Radio 21, radio-ul meu favorit (pentru cei care nu cunosc deja acest aspect) are din nou o campanie unică în Romania!
Radio-ul din București, Baneasa, a lansat un manifest al sincerității, îndemnul la autenticitate și tot odată sinceritate destinat unei generații tinere și tot mai des etichetată. Aceste etichete gratuite aduc cu ele dorința de uniformizare după anumite tipare prestabilite de societate. Lucru total greșit pentru că fiecare suntem diferiți și e nevoie să cunoști o persoană pentru a o eticheta.

Video de prezentare al manifestului:

Deși este un mesaj profund și poate greu de înțeles, trebui noi să fim noi, naturali și asa cum suntem în interiorul nostru, loc în care din păcate nu există vizibilitate din exterior.

Cred că ați înteles ideea campaniei, însă trebuie să cunoașteți ce s-a întâplat săptămânile trecute când prin oraș au fost văzuți oamenii portocalii
Iată un exemplu:

Wha? Ce e asta?

Posted by Victor Dulu on Wednesday, September 30, 2015

Oamenii s-au întrebat ce se întâmplă cu acești oameni, dar nimeni nu a ghicit. Astăzi m-am bucurat să aflu după cele două săptămâni faptul că acești oameni portocalii sunt practic teasing-ul făcut de Radio 21 pentru Manifestul Portocaliu al sincerității și nu o campanie de la ING sau Orange.

Galerie foto: 

Dimineața-n Mare Fel cu Bogdan si ShurubelPentru că orice campanie care se respectă are și lideri, în cazul Manifestului Portocaliu al Sincerității, acest rol îl au Bogdan Ciudoiu și Shurubel, cei doi matinali de la Radio 21, cei care în fiecare dimineață ne aduc Dimineata-n Mare Fel cu Bogdan și Shurubel alături de întreaga echipă Radio 21.

Radio-ul din această toamnă are și un matinal nou, tânăr și ideal pentru cei care își doresc o dimineață cu zâmbetul pe buze, lucru la care băieții se pricep cel mai bine.  Odată cu această campanie radio-ul va milita pentru valorizarea bunului simț, și al calităților care fac fiecare persoană să fie cu adevărat specială și autentică.

Este o campanie care e îmi place! Nu una ușoară dar cu adevărat necesară vremurilor în care trăim.

Vă recomand să intrați pe Radio21.ro sau să ascultați în masină în trafic pentru că aveți sansa să câștigați o bancnotă portocalie, ce valorează 50 de euro. Pentru această sumă trebuie să sunați la 0372 069 699 și să spuneți ceva sincer despre voi pentru că vă aude o țară întreagă.

Campania are un h-tag special, #portocaliuEpebune, h-tag care ușor dar sigur va reprezenta sinonimul pentru naturalețe și sinceritate.

Totul este acum complet, baieții drăguți de la matinal, mi-au făcut și un video de mulțumire.


 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here