Radar #LibertyParade 2015. Tot ce se scrie despre eveniment disponibil intr-o singura pagina!

0
518
Concurs Liberty Parade 2015

Au mai ramas doar 3 zile, pana la cel mai mare eveniment dance din Romania. Liberty Parade 2015, are parte de anul acesta de un radar al hashtag-ului #libertyparade, cat si al grupului de cuvinte Liberty Parade.

Daca intri pe www.radio21.ro/radar/ esti la curent cu tot ce se posteaza pe internet despre eveniment. Radarul practic preia din retelele sociale postarile si le grupeaza pe toate pe pagina Radio21.

Pentru ca au mai ramas doar 3 zile, m-am gandit la faptul ca merita sa ascultam mixul lui Dj Andi, Trip to Liberty Parade 2015. Iti recomand sa descarci acest si sa il urci apoi pe playerul tau mp3 fie ca este unul portabil sau este cel al autoturismului. In cazul in care esti mai mult legat de calculator, ai mai jos varianta online de pe SoundCloud.

Ce stim despre Liberty Parade 2015

”De la an la an, muzica se schimbă, internetul ne schimbă, iar Liberty Parade ține pasul cu transformarile din industria muzicală. Suntem la momentul în care stilurile muzicale se întrepătrund, fac “cross”-uri, iar artiștii mari încearcă să ajungă și la publicul obișnuit cu alt fel de muzică decât cea pe care o cântă ei. David Guetta a facut features cu Nicky Minaj sau Sia , Martin Garrix cu Usher, Armin Van Buuren cu Mr Probz.
La Liberty Parade 2015 trecem la nivelul următor în muzica electronică, vorbim despre mixuri spectaculoase între muzica electronică și cea live, features care adună artiști din zone diferite .
Acesta este motivul pentru care il voi avea invitat pe scenă pe Puya, împreună vom avea un moment special- în care el face free style.” declara Cristi Stanciu.

Cand si unde

  • 25 iulie 2015
  • Plaja dintre Venus si Saturn (Liberty Parade Arena)

Liberty Parade poate sa inceapa dupa-masa, atunci cand camioanele insotite de dj si petrecareti iau cu asalt fiecare statiune si ajung la Liberty Parade Arena sau direct seara, de la ora 19:00 la screna plasata pe plaja dintre Venus si Saturn.

In drumul tau spre mare, vineri sau sambata, pe Autostrada Soarelui, iti recomandam sa faci o oprire pentru a asculta unul din Dj-ii Liberty Parade ce se ocupa de warm-up-ul tau direct din benzinariile OMV

Te-ai pregatit pentru Liberty Parade?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here