Puterea gandului si nu numai

0
107
1F (14)

De foarte multe ori se spune ca puterea gandului poate face minuni in anumite situatii, insa lucrurile se poat agrava daca nu canalizati aceasta putere a gandului pentru ceva bun. Este posibil ca uneori sa nu va dati seama cat de importanta este aceasta putere, doar ca uneori ii spunem intuitie sau viziune ce se poate indeplini sau s-a implinit.

Pentru cele mai in varsta persoane aceasta putere a gandului este foarte dezvoltata si probabil ca ai observat si tu ca intuitia lor este una foarte buna si foarte mult dezvoltata. Bineinteles acest lucru se poate datora si faptului ca ei sunt mult mai constienti de toate alegerile lor, de tot ceea ce au de realizat si tot ce trebuie pus la punct. Nu putem nega faptul ca dupa o anumita varsta cei mai multi dintre batrani se gandesc la ultimul drum.

O buna parte din ei se tem de acesta, altii il trateaza cu seriozitate, iar o buna parte dintre batranii mai indrazneti fac haz de necaz pe seama lor. Sunt si persoane, poate mult mai mult decat constiente care se ingrijesc de toate cele necesare pentru acest drum. De aceea cele mai multe dintre aceste persoane sunt atente la urmatoarele lucruri:

  • firma pe care o contracteaza pentru serviciile funerare;
  • beneficiile pe care le are respectiva firma de pompe funebre;
  • costurile unor astfel de servicii;
  • locatia in care isi are sediul firma contractata;
  • informarea cu privire a tuturor modificarilor ce pot aparea in contractul incheiat cu respectiva firma;

Poate ca toate aceste lucruri nu ar trebui tratate atat de intens si atat de serios, dar avand in vedere ca bunicii, batranii, fac parte din cea mai serioasa categorie de oameni, toate aceste lucruri si detalii pentru ei sunt foarte importante. Nu stiu cati dintre voi a avut curioazitatea sa cunoasca toate acele lucruri pe care le poate oferi o firma cu servicii funerere din sedctor 3 sau din orice alta zona sau daca vreunul dintre voi stie ce are de realizat pentru ultimul drum al bunicilor.

Probabil ca mai sunt si tineri care mai cunosc si au informatii despre anumite elemente, dar in cazul in care nu esti pus la punct cu toate aceste lucruri este foarte bine sa apelezi la o firma autorizata care sa se ocupe de astfel de servicii. Si nu este chiar atat de greu sa faci acest lucru avand in vedere ca sunt destul de multe firme de pompe funebre care sa se ocupe si pe care sa le poti contacta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here