Pune-ti in valoare locuinta prin corpurile de iluminat de la Archicraft.Shop

0
22

Aceeasi atentie acordata corpurilor de mobilier si alegerii lor se cuvine a fi indreptata si catre cea ce vizeaza corpurile de iluminat. Daca intentia ta este de a realiza o schimbare de efect, rapida a design-ului din locuinta, atunci poti crea ambianta perfecta cu ajutorul corpurilor de iluminat. Alese nu oricum, ci ascultand intuitia si tinand cont de preferinte, acestea pot reda un cu totul alt aspect casei tale.

Cand aspiratiile tintesc mai sus de o simpla redecorare, alegeri precum candelabrele sunt calea de a obtine si rezultate pe masura. Schema de amenajare trebuie sa puna accent pe ceva deosebit, iar un candelabru bine ales ar putea constitui noul punct focar din locuinta.

Daca nu esti un expert in geometria luminii si nu stii dupa ce sa te ghidezi pentru a obtine efectul dorit printr-un candelabru, poti apela deja la cei care au experienta necesara. Archicraft.Shop este un reper in acest sens, magazinul online in care gasesti modele interesante de corpuri de iluminat, dar si echipa care te poate ajuta sa reamenajezi intr-o maniera deosebita.

Reinterpretarea stilurilor clasice este o idee excelenta de pus in practica, insa in acest caz e de preferat sa troneze si un element atipic. Iata cum te vor ajuta candelabrele de la Archicraft sa iti atingi obiectivele.

Evidentiaza decorul definit de bun gust din locuinta cu solutii de la Archicraft

Un stil original, clasic al casei, poate fi completat oricand cu detalii bogate pentru a prinde conturul dorit. Simplitatea este mereu o optiune, insa efectul pe care detalii de tipul unor candelabre impunatoare il creeaza nu e de subestimat.

Archicraft.Shop propune candelabre moderne, in forme abstracte, ideale pentru a insufleti un interior realizat in linii minimaliste. Daca iti place sa faci alegeri neconventionale, atunci modelul Supermorgana Suspension pe care il gasesti in e-shop-ul mentionat te va cuceri. Este un mix interesant intre neconventional, eleganta si calitate suprema. Partea avantajoasa? Il gasesti in o multime de optiuni de culori, deci poti completa look-ul modern al locuintei tale, indiferent de specificul camerei in care alegi sa il amplasezi.

Reda eleganta design-ului captivant al casei prin candelabrul ce vine la pachet cu o doza de mister si magie, ce promit sa iti invaluiasca spatiul. Diversele finisaje dintre care poti alege iti vor cuceri privirile. Poti merge pe varianta argintie, alba, negru sau negru & gold.

Un model mai impunator prin design, dar inegalabil prin luxul ce il contureaza, Avia White este genul de candelabru care intampina nevoile celor ce mizeaza pe rafinamentul si finetea specifice conacurilor domnesti. Este complex prin alcatuirea sa, mai exact prin cele 50 de structuri individuale ce dau nastere unei forme asimetrice armonioase. Inunda sufrageria cu lumina alba calda emanata de un astfel de candelabru, conferind note dinamice spatiului.

Alege oricare candelabru din lista de produse premium pe care specialistii ti le pun la dispozitie. Vezi aici ofertele Archicraft.Shop care iti vor lumina ziua si buna dispozitie, completandu-ti locuinta cu mult bun gust si eleganta.