Psy cantaretul piesei Gangnam Style a devenit milionar!

1
484

Psy este cu siguranta vedeta incontestabila a sfarsitului de an, fie pe internet sau chiar si la tv, artistul a face furori cu celebra piesa Gagnam Style ce are parte de o simpatica coregrafie.  Cele 900 de milioane de vizualizari, prezenta la diferite emisiuni din Statele Unite dar si contractele cu LG si Samsung i-au adus lui Psy suma de 8 milioane de dolari in cont, totul intr-un timp rapid (4 luni), fix ce isi doresc si romanii nostri, bani multi in timp scurt.

Problema cea mare care se pune in cazul artistului corean, este fix cea mai arzatoare problema a oricarui cantaret contemporan, continuitatea, oare va reusi  sa stranga la fel de multe vizualizari, contracte si aparitii cu urmatorul single?

In speranta  in care Gangnam Style nu a fost doar un One Hit Wonder va invit sa ascultati/vedeti acest mega hit, asta in cazul in care nu ati facut-o inca.

как накрутить лайки вконтакте на стену быстроанонимайзер одноклассники хамелеонвзлом паролей бесплатно скачатькредитная карта без подтверждения работыslot oyun oynacasino oyun oyna

1 COMENTARIU

  1. O sa fie primul artist cu 1 miliard de vizualizări pe youtube. Un număr pe care multor artiști consacrați le-ar plăcea sa-l aibă. Ce Lady Gaga, ce Justin Bieber…. PSY!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here