Probiotice pentru bebelusi si sistemul imunitar al acestora

0
324

Microorganismele si probioticele

Corpul uman este format din numeroase microorganisme, inclusiv bacterii bune si rele, incat pentru a functiona organismul este necesar sa pastram un echilibru adecvat intre bacteriile benefice si cele rele. Acelasi lucru se aplica si copiilor mici, care au si eu nevoie de probiotice, mai ales daca le-am administrat acestora antibiotice.

Stim ca antibioticele distrug bacteriile bune din organism, impreuna cu alti patogeni, astfel ca in unele cazuri sunt necesare sa aplicam si probiotice bebelusi, menite sa controleze cultura de bacterii din corpul celor mici, in sensul stabilirii florei intestinale.

Probiotice pentru santatea burticii

Cum probioticele au proprietati de simulare a sistemului imunitar, ele pot proteja copilul de infectii comune, precum digestia, raceala sau gripa. Ca urmare copilul nu va avea probleme de alimentare si va continua sa creasca in mod normal si sanatos.

Parintii nu trebuie sa se sperie atunci cand expun copiii la bacterii, pentru ca au un sistem imunitar natural, care sa nu compromita sanatatea burticii. Chiar si in cazul copiilor sanatosi, administrarea de probiotice bebelusi trebuie sa se faca cu acordul unui medic pediatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here