Primul film de adaugat in cateogia cele mai bune filme pe 2014: The Wolf of Wall Street

0
306

the wolf of wall streetJoi, 9 ianuarie 2014, am fost alaturi de Miruna la avanpremiera Lupului de pe Wall Street (The Wolf of Wall Street)  sau probabil cel mai bun film si rol in care joaca incredibilul (da stiu multe laude) Leonardo Dicaprio.

In spatele unui film de succes, de cele mai multe ori gasim regizori de succes. The Wolf of Wall Street este cu siguranta din aceasta categorie, acesta fiind regizat de catre marele Martin Scorsese.

Bursa de pe Wall Street este un subiect important la nivel global, aici se tranzactioneaza actiuni din toata lumea. De la Apple pana la Google, toate isi au actiunile pe bursa iar brokeri se ocupa sa le vanda la preturi cat mai avantajoase. In cazul filmului vizionat, lucrurile stateau putin diferit.

La doar 26 de ani, personajul principal interpretat Leonardo Dicaprio, Jordan Belfort , broker de actiuni ajunge sa “faca” 50 de milioane de dolari pe an. O mare parte din acesti bani erau produsi din actiuni la pret mic, de valoarea centilor. Marele avantaj al cestei piete fiind comisionul 50% din valoarea actiunilor vandute.

Banii multi ii ofera o alta pozitie lui Jordan Belfort care ajunge sa fie tinut sub observatie de catre FBI, averea si sumele castigate de acesta anual erau enorme pentru acea vreme.

Genurile abordate sunt : comedie, erotism,suspans insa cu siguranta rezultatul este unul fantastic.  Durata filmului este si ea una generoasa, 3 ore, deci asigurativa de faptul ca aveti timpul necesar si sunteti odihniti pentru ca nu merita sa ratati nicio secventa din film.

Actorii pricipali: Leonardo DiCaprioMatthew McConaughey,Margot RobbieJonah HillJon Favreau

Nota film: 10 cu laude!

как взломать почту яндекс видеочитать чужую переписку в одноклассниках бесплатно онлайнскачать программу для взлома контактакредитка займыbedava casino slots oynaslot oyun oyna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here