Sa presupunem ca iti doresti un selfie – top tricks de urmat

0
477
trucuri selfie
trucuri selfie

Sa faci un selfie este mai mult decat banal in era actuala. Sa fim seriosi, ne faceam selfie-uri si pana acum doar ca nu aveam un termen pentru asta si mai cu seama nu era un trend. Sa fi spus acum cativa ani cuiva ca ti-ai facut singur o fotografie te-ar fi catalogat direct ca un singuratic. Asta pentru ca in trecut exista un adevarat ritual in momentul in care se facea o fotografie.

Sa revenim. Iti faci un selfie, asta este deja banal. Doar ca in timp devenim mai buni, nu-i asa? Pai bine, asta nu inseamna si sa stii ceva trucuri cu si despre selfie-uri? Iata ca exista si aici o tehnica. Atentie, dincolo de “boticul” de rata si de piti in jur, de prea mult sclipici si opulenta ar trebui sa stii ca naturalul bate orice alt cadru.trucuri selfie

Recomand totusi si alte trucuri precum:

  1. Blitul nu trebuie folosit la distante mai mici de 20 de centimetri. Asta daca nu intentionezi de fapt sa iti transformi fata intr-un chip colorat altfel.
  2. Ai optiunea de stabilizare. Asta inseamna sa eviti tremuratul si orice alt aspect care iti poate afecta imaginea. Si autofocus-ul joaca un rol important in aceasta ecuatie pentru a evita ca fotografiile sa fie in ceata.
  3. In varianta moderna exista si acea functie care te ajuta sa faci fotografii pe banda rulanta, mai mult de 3 in acelasi timp. Ulterior poti alege exact acea fotografie care sa te multumeasca.
  4. Selective focus – pentru cei care nu cunosc acest lucru ajuta la punctul de focusare. Poate ca nu este interesant sa surprinzi in acelasi cadru si fetele celor din jur. Asa ca rezuma-te la imaginea ta.
  5. Rezolutie? Se pare ca ar trebui sa fie mai mare pentru a fi cat mai clara si apreciata. Asta pentru a pastra lumina si culorile la un nivel satisfacator.

Si, sa vedem: cat de apreciate vor fi acum selfie-urile tale….?как взломать контакт видеокак взломать wi fi соседаскачать программу для взлома wifi сетейкредитка онлайн заявка на кредитslot oyunlar? oynabetway online casino

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here