Piesa noua: Pascal Junior feat. Natalia – Crazy Love

0
537

Pascal Junior & Natalia - Crazy LoveVara aceasta, piese dupa piese, care mai decare mai bune  isi fac aparitia, insa cu siguranta nu ma asteptam la ceva nou de la Natalia. Aceasta este solista pe care multi dintre noi am confundat-o cu Inna pe piesa celor de la Qpido Level -The Pitzi Song. Au trecut 4 ani de atunci, Natalia a participat in emisiunea Neata cu Razvan si Dani, pentru un post de “horoscopeasa” insa tot muzica a fost destinatia cea mai buna.
Nu trebuie sa uitam un alt aspect important, solista are un look foarte bun, cat si o voce cu adevarat deosebita! Daca mai adaugam si faptul ca este prietena lui Viorel de la 3 Sud Est, trebuie sa ne oprim pentru ca deja o laud foarte mult si pare articol platit (glumesc :)))

Anul acesta, dupa aproape 4 ani, Natalia revine cu o piesa in colaborare cu Pascal Junior, ce poarta semnatura Win Production (Viorel Sipos, Sergiu Buta, Pascal Junior) si se anunta un adevarat succes datorita feelingului oferit.

Difuzoare,placa de sunet si PLAY!

Credit foto: Cristian Martinetzвзлом вк страницыбаза паролей mail скачатькак узнать пароль от wifi на компьютерегде взять кредитную картуbeetle maniabedava casino slot oyun oyna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here