Piesa noua: Glorya – Stronger

0
426

Dupa ce a lansat “Fete destepte“,  Glorya revine cu o noua pies? de senza?ie. Aceasta se numeste “Stronger si a colaborat la ea cu compozitorul si producatorul Chris Thrace, tanara fiind cea care a compus versurile. Cei doi colaboreaza de ceva timp impreuna

“Am ales sa fac acelasi lucru pe care l-am facut si in celelalte piese lansate pana acum , mai precis , sa ma adresez partii feminine,deoarece sunt o feminista convinsa. Cu siguranta multe dintre noi ne regasim in aceasta piesa.
Piesa infatiseaza o femeie puternica , iar mesajul pe care vreau sa-l transmit este acela ca femeile trebuie sa invete sa fie puternice indiferent de situatie.

Filmarile au avut loc intr-o zona de munte , profitand astfel de frumusetile pe care le avem in Romania , astfel incat cei din afara sa devina cat mai interesati de tara noastra si de muzica noastra.

Initial am vrut sa pastram o nota de mister , iar viitoarele clipuri vor veni cu un mesaj , asa cum v-am obisnuit. Nu incercam sa facem arta din clipuri , deoarece noi ne pricepem la muzica cel mai bine , dar speram ca ascultatorii sa aprecieze ceea ce incercam noi sa transmitem prin intermediul acestor mini-clipuri”.

анонимайзер вконтакте бесплатно и без ограничений зеркалопрограмма для взлома контакта бесплатнопрограмма для накрутки лайков вк на андроидкак получить деньги в кредит на мтсbedava slot oyunlar?casino oyunlar? indir

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here