Piesa noua: Airplace feat Marc Teyra – Drama

0
390

Marc Teyra nu este nimeni altul decat Bogdan de la Crazy Win care pentru revenirea pe piata muzicala si-a ales un nou nume de scena si un sound diferit fata de ce cantat alaturi de colegii lui de trupa. S-a indragostit de muzica la varsta de 7 ani cand a inceput sa cante la Palatul National al Copiilor din Bucuresti. In decursul anilor a fost premiat la mai multe festivaluri internationale si nationale de muzica usoara, San Remo Junior fiind unul dintre festivalurile la care a participat.

Succesul l-a cunoscut cu trupa Crazy Win, single-ul de debut “Beautiful Lover”, produs de Play & Win, reusind sa se mentina timp de 8 saptamani consecutive pe locul 1 in topurile muzicale romanesti. Momentan este stabilit in Canada si lucreaza cu diversi producatori pregatindu-se sa recucereasca publicul.

“Muzica este tot pentru mine, fara muzica nu as mai fi “Eu “, iar in piesa “Drama” regasiti o parte din mine. Este o piesa sensibila care transmite un mesaj frumos, ca traiesti o drama de fiecare data cand persoana iubita este nefericita”, a spus Marc Teyra.

Pentru a vedea ce va pregateste Marc Teyra si a asculta noile piese urmariti pagina lui de facebook: https://www.facebook.com/MarcTeyra.скачать хакерские программы на компьютервзлом приложений для андроидвзломать логин и пароль вконтактебизнес кредит втб 24ladbrokes online casinogirne merit royal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here