Piesa ce face furori pe YouTube: Katy Perry – Dark Horse

1
445

Katy Perry - Dark Horse Cover photoA trecut foarte putin timp de la lansare, iar Katy Perry se bucura de un enorm succes pe YouTube cat si la nivel global cu noua piesa Dark Horse.
163 de milioane de vizualizari in aproape 1 luna si jumatate de lansare, o performanta foarte buna tinand cont de multimea de piese lansate in aceasta perioada.

Cu siguranta ritmul acestei melodii este unul memorabil si sa o sa va placa, vorbim despre genul Trap, gen lansat in anii 2000 in Sua.

O melodie excelenta pentru testele de bass cat si pentru masina (cu atentie, sa nu calcati prea tare pedala de acceleratie), piesa nu trebuie sa lipseasca din playlistul vostru.

Daca pe YouTube stim ca sta foarte bine, in Euro Digital Songs Top 200 acesta se bate de la egal la egal cu liderii ocupand locul 4.

  • Pharrell Williams – Happy
  • Route 94 featuring Jess Glynne  – My Love
  • Clean Bandit featuring Jess Glynne  – Rather Be

In tara noastra piesa este deja prezenta insa timid, aceasta fiind difuzata de posturi de radio mici, insa nu si de cele majore nationale.

Poate in perioada urmatoare, o sa para interesanta si playlist managerilor din tara noastra.

бесплатно скачать sncrackпрограмма для взлома скайпа на деньгивзломать вконтакте бесплатно без программкредитка по почте без посещения банкаmerit royal casinomerit crystal

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here