Old Skipper reinventeaza masca de fata

0
3
bratara si masca de fata old skipper

Pandemia cu care ne confruntam de cateva luni la nivel national a adus cu sine o multime de schimbari, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Dupa cele doua luni in care ne-am aflat in stare de urgenta, am trecut la o stare de alerta care este putin mai permisiva din punctul de vedere al masurilor si al restrictiilor ce ni se impun.

Desigur, unele dintre acestea au ramas in continuare. Deja putem afirma ca ne-am format anumite obiceiuri. Si vorbim aici de utilizarea unui dezinfectant atunci cand atingem diverse suprafete din spatiul public cu care au intrat in contact si altii, am invatat sa pastram o distantare sociala in special fata de straini si ne-am invatat sa purtam mastile de fata care ne protejeaza de acest virus.

Mastile de fata – in continuare o necesitate?

In ceea ce priveste mastile de fata, daca initial purtarea lor era obligatorie doar in localitatile aflate in carantina, din momentul in care s-a trecut la starea de alerta, autoritatile au impus folosirea acestora in spatiile publice inchise si in mijloacele de transport in comun in toata tara.

Aceasta este o masura fundamentala cu ajutorul careia reusim sa incetinim si poate chiar sa stopam raspandirea virusului corona. Trebuie mentionat faptul ca cei ce nu respecta masurile in vigoare, risca amenzi usturatoare.

Daca la inceputul pandemiei, stocurile in ceea ce priveste mastile de fata s-au epuizat foarte repede, comerciantii ramanand practic pe stoc zero, incet incet au inceput sa reapara. Cel mai des intalnim in comert mastile de unica folosinta care, conform specialistilor, la 3-4 ore ar trebui schimbate.

Masti de fata cu modele inedite de la Old Skipper

Magazinul online Old Skipper, recunoscut pentru deosebitele bratari cu tema nautica, realizate din franghie sau piele, s-a aliniat la nevoile romanilor si a lansat o linie de masti de fata refolosibile.

Masca de fata produsa de catre Old Skipper este lucrata manual din bumbac 100%, fiind potrivita pentru purtare pe tot parcursul zilei. Avantajul mare al acesteia este ca se poate folosi ori de cate ori este nevoie, putand fi spalata la masina. In acest fel, costurile pe care le-ar implica mastile de unica folosinta ar fi cu mult reduse.

Aceasta masca este confectionata din 4 straturi de bumbac in zona gurii si a nasului si are filtru intre acestea, astfel incat ofera o protectie ridicata impotriva prafului, frigului, a particulelor mici din aer, polen si alti factori externi.

Accesand site-ul oficial al magazinului – oldskipper.ro – veti descoperi o intreaga colectie de masti destinate femeilor, barbatilor si copiilor, cu diverse imprimeuri, care mai de care mai inedite.

Optand pentru o masca de fata de la Old Skipper, purtarea acesteia nu va mai fi un chin, o obligatie, ci o puteti privi ca pe un prilej de a asorta un accesoriu la tinutele abordate.