Okazii.Ro intra pe tv acesta este mai sigur si util decat Olx si Tocmai

2
1487

okazii vs olx & tocmaiSuntem in momente de criza, lucrul acesta se vede cel mai clar in buzunarele majoritatii. Desigur, sunt si persoane care stiu sa profite de pe urma aceste crize finaiciare, insa acest lucru cel mai bine in discutam intr-o noua postare.
Am dorit sa am o introducere destul de clara, pentru a prezenta 4 motive pentru care Okazii.Ro este mult mai util si sigur decat competitorii Olx si Tocmai. De curand acestia au intrat si pe tv, chiar ieri inainte de un meci de la Cupa Mondiala la fotbal, am descoperit o reclama foarte buna.

Campania de comunicare lansata de Okazii.ro – “Cumpara in siguranta”- continua cu o serie de spoturi TV. Primul dintre acestea poate fi urmarit incepand din aceasta seara la TVR1, in cadrul transmisiilor de la Campionatul Mondial de Fotbal.

Campania va avea acoperire nationala, iar urmatoarele spoturi TV si radio vor fi difuzate pe parcursul intregului an. Mesajele dezvolta conceptul de siguranta a tranzactiilor, avand la baza serviciul Garantia de Livrare si Sistemul de calificative de pe Okazii.ro. (postare de pe blogul celor ce la Okazii)

Pentru ca utilizez toate cele 3 servicii de anunturi, am ales sa fac un top 5 motive pentru care Okazii este mult mai sigur si util decat Tocmai sau Olx.

1.Contul de utilizator
Fata de competitie, pe Okazii, ai nevoie de un utilizator daca vrei sa cumperi ceva, acest lucru filtreaza destul de mult traficul insa cel ramas cu siguranta este unul de calitate, deci avem o nisa.
Nisa celor care doresc sa cumpere produce fie noi fie second hand si sa fie siguri de achizitie.
Fiecare cont are un istoric, lucru care te ajuta in luarea deciziei corecte. Observi faptul ca respectivul vanzator nu are o imagine prea buna prezentata de clientii sai, e clar momentul sa alegi un alt vanzator.

2.Garantia de livrare
Cumparatorii ce aleg sa isi cumpere produse semnalizate cu garantia de livrare beneficiaza fata de Olx Sau Tocmai de optiunea de returnare in 3 zile a produselor care nu sunt functionale sau nu sunt asa cum descrie auntul.

3. Plata cu cardul
Ai un card bancar? Atunci poti cu siguranta sa platesti rapid produsul fara sa mai ai grija cash-ului. Banii ajung in contul vanzatorului destul de greu insa, din momentul in care Okazii ii confirma faptul ca plata a fost acceptata, comerciantul poate sa iti ofere produsul.

4. Plata in rate
De cate ori nu ai avut un moment in care sa doresti sa cumperi un produs insa sa nu ai toti banii?
3 rate sunt disponibile momentan pentru utlizatorii de carduri: Bonus Card, Star BT si Card Avantaj.

Daca aveti si voi alte motive pentru a alege Okazii in defavoarea Olx si Tocmai sau chiar de ce sa nu utilizati un alt serviciu in comparatie cu altul, va astept in seciunea comentarii.программа для аск фм бесплатно программа для ask fm анти анонимmailhacker 4 proанонимайзер одноклассники входдоставка кредитной карты по почтеbedava casino slots oynamerit lefkosa

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here