Noutatile lui Gtop V2

0
363

Cu mare placere, dorim sa va anuntam lansarea noului portal de analytics GTop. Aceasta lansare cuprinde cel mai mare upgrade, de la lansarea noastra acum 2 ani.
Dorim in primul rand sa va multumim pentru faptul ca ati ramas alaturi de noi, ne-ati criticat, si ne-ati invatat cum sa fim mai buni. Ultimele 3 luni nu am lansat nici un update, pentru ca am fost ocupati sa rescriem complet codul GTop, sa imbunatatim performantele, si sa preluam toate feedbackurile negative si pozitive, si sa construim un sistem de statistici mai bun, mai exact, cu mai multe optiuni, si mai intuitiv.

In primul rand va intampinam cu o interfata noua, complet redefinita, grafice care se incarca mult mai rapid, si sunt pozitionate mai intuitiv, cat si accesul la harta vizitatorilor.

Sistemul de inregistrare a fost modificat pentru a transforma inregistrarea intr-un proces mai usor, dar deasemenea, si de a verifica autenticitatea fiecarei cerere de inregistrare, deoarece in trecut, am avut situatii cand anumiti useri cu intentii rele, au inregistrat domenii in GTop, domenii la care nu aveau acces, doar pentru a bloca site-urile respective.

Sistemul de penalizare, a fost cel mai controversat modul, de aceea a fost dezactivat temporar, si va aparea in versiunea finala, intr-un format care il face accesibil doar administratorilor site-urilor inscrise, fara a aparea in vreun fel vizitatorilor site-ului respectiv, si fara a contine vreun pop-up.

In cateva saptamani, vor fi disponibile o multime de optiuni si tools pentru administratorii site-urilor, ceea ce va transforma GTop intr-un proiect complet de statistici web.

Am introdus deasemenea un nou set de statistici:

# Harta
# Bounce rate
# Durata vizitei
# Loialitatea vizitatorilor
# Adancimea vizitei

Aceste statistici sunt publice initial, deci daca doriti ca ele sa fie private, va trebui sa modificati setarile din zona de confidentialitate.

Deasemenea, codul html care trebuie introdus pe site a fost modificat pentru a fi in concordanta cu noul sistem, de aceea va rugam sa copiati noul cod pentru site-ul dumneavoastra, si sa il reintroduceti in site-urile pe care le aveti inscrise. Stim ca pare un mic impediment, dar a fost o modificare necesara, pentru a asigura flexibilitate mai mare pe viitor.

Forumul a fost reconstruit, deoarece platforma phpBB nu era la fel de flexibila cum ne asteptam, si a generat numeroase erori, care s-au translatat in probleme generale cu site-ul, asa ca am migrat pe platforma vBulletin. Va rugam folositi forumul cu incredere, deoarece GTop este format dintr-o comunitate de peste 15.000 webmasteri, iar noi speram sa cream legaturi, si sa facilitam schimbul de experienta intre membri. Momentan nu este activ, dar va fi relansat in cateva zile.

Speram sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor cu aceasta lansare, si va rugam sa folositi formularul de contact disponibil pe website, pentru a ne trimite parerile, ideile si criticile referitoare la noul sistem GTop.

De asemenea, din nou, mentionam ca asteptam cu mare interes parerile dumneavoastra!

Cu stima,
Echipa GTop.ro

??????? ?? ???????????????? ?????? ?????? ? ????????? ?? ????????? ?????? 50000 ??????накрутка вконтакте скачатьскачать vkbot бесплатно через торрентпрограммы для взлома вконтакте бесплатнооформить онлайн заявку на получение кредитной картыgazino oyunlar? oynaen iyi casino

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here