Noua aplicatie Facebook “Hello” a fost lansata

0
642
Hello

O noua aplicatie a fost lansata de catre reteaua de socializare Facebook, fiind disponibila, ca o aplicatie gratuita pentru smartphone-urile Android, de pe Google Play Store, “Hello” fiind o experienta folositoare si care lucreaza asemenea serviciului “ID Caller”.

Miliarde de apelurile sunt efectuate in fiecare zi pe telefoanele mobile neavand, de multe ori, informatii despre cine ii contacteaza. Cu “Hello” vor fi afisate doar informatiile care pot fi gasite pe Facebook.

De exemplu, vei putea vedea cine te apeleaza, chiar daca nu ai numarul de telefon al apelantului salvat in agenda telefonului, aplicatia fiind creata de aceeasi echipa care a creat si Facebook Messenger. “Hello” este similar cu aplicatia Google Dialer.

Aplicatia “Hello” permite blocarea apelurilor nedorite, trimitindu-le pe aceastea direct in mesageria vocala. De asemenea aceasta aplicatie este legata de Facebook Messenger, astfel incat sa poti trimite un mesaj text unei persoane, fara a mai fi nevoie sa deschizi aplicatia separate.

Avantajul minunat al acestei aplicatii este acela ca integreaza cele mai multe dintre caracteristicile de care ai nevoie. De exemplu, poti seta anumite contacte ca favorite pentru a le gasi cat mai usor sau se pot obtine toate inregistrarile de apel si alte date de care va fi nevoie.

Daca un prieten din lista de Facebook si-a adaugat numarul de telefon pe contul lor, se poate apela direct. Daca nu, se poate folosi aplicatia Facebook Messenger pentru a efectua un apel- dar va fi necesara o conexiune la internet WiFi, 3G sau 4G.

Chiar daca aplicatia “Hello” este folosita sau nu, aceasta depinde de activitatea de pe contul de Facebook. Daca ai un cont activ si multi prieteni cu care tii legatura constant, “Hello” iti poate fi de mare ajutor. Vei primi informatii despre prietenii tai cand acestia vor suna, informatii despre persoane pe care ai putea sa le cunosti, si chiar sa efectuezi apeluri directe de pe Messenger fara a mai deschide o aplicatie noua.россельхозбанк кредитная карта с льготным периодомmerit crystalslot oyun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here