Netlink noul tau furnizor de internet.

0
843

(P) NetLink este un concept inovativ de internet service provider, gandit de profesionisti cu experienta vasta in domeniu cu scopul de a oferi un serviciu premium tuturor clientilor, si in acelasi timp scazand drastic costurile acestora.

In plus, suntem prima retea din Bucuresti care a oferit gratuit trafic ipv6 tuturor clientilor nostri. Ce inseamna asta?

Costuri scazute, din cauza ca traficul ipv6 nu se contorizeaza, nu se limiteaza, si nu se plateste. Detalii aici: http://www.netlink.ro/2011/10/ipv6-gratuit/

Pentru a fi mai aproape de clientii sai, NetLink ofera pachete configurabile in functie de nevoile fiecaruia, astfel incat si costurile pentru clienti sa fie minime. Astfel, abonamentele pe fibra optica pleaca de la 50E, garantand aceeasi calitate ca si cele mai scumpe.

Mai mult, fiecare circuit de backbone are minim alte doua circuite redundante, astfel incat SLA-ul oferit sa ajunga pana la 99.6% pentru abonamentele pe fibra optica. Suportul nostru tehnic lucreaza 24/7/365, si este apelabil atat telefonic, cat si Live pe site-ul www.netlink.ro, pentru a fi mai comod tuturor clientilor sa anunte problema intalnita, si pentru a micsora la maxim timpul de remediere.

Mai multe detalii puteti gasi pe www.netlink.ro

site????? ??? ?????? ??? 13

???? ?? ???? ?? ????? ?????? ??? ???????? ????? ??????

как взломать анкету в одноклассниках видеобесплатный анонимайзер для сайта одноклассникипрограммы для взлома одноклассников бесплатно без смсзаказать кредитную карту по почте через интернетgirne meritslot oyunu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here