Film: Neighbors / Vecini de cosmar 2014 Esti tanar insa ai deja un copil mic? Atunci ai grija la ce vecini pot sa se mute langa tine.

0
536

NeighborsNeighbors a avut lansarea pentru presa la inceput de saptamana. Filmul ne relateaza viata unor americani ce se trezesc cu vecini noi, care intr-o prima faza par normali. Supriza, tinerii ce urmau sa locuiasca langa Mac (Seth Rogen) si Kelly (Rose Byrne) faceau parte dintr-o fraternitate de studenti (Delta Psi Beta) si ca orice studenti nu prea studiau foarte mult, in schimb petrecerile erau pe primul plan.

Fiind un cuplu tanar si destul de frustrat de faptul ca trebuie sa se maturizeze rapid avand deja un copil, Mac si Kelly, aleg sa discute frumos cu vecinii lor si sa le explice faptul ca isi doresc sa aiba liniste pe timpul noptii, atunci cand copilul doarme.

Provocare, acesta este cuvantul ce poate sa “deseneze” cel mai bine situatia cuplului, tinerii vecini se dovedesc tipici, petrec aproape non stop, zgomotul este la el acasa iar atmosfera vesela aproape tot timpul.  Nu trece mult timp, iar neintelegerile dau nastere unui razboi epic. Eforturile pe care Mac si Kelly trebuie sa le faca, depasesc stadiul unei discutii si duc la sabotaje si metode cat mai inventive de a “obliga” fratia sa se mute.  In acesta situatie, nici fratia nu sta degeaba, ajungand ca fiecare dintre vecini sa isi faca zile mai negre.

Comedia  este una perfecta pentru a va relaxa dupa o saptamana grea de munca, merita vazuta din plin. La cinema cu voi!

Actori pentru care merita sa urmariti productia: Neighbors / Vecini de cosmar 2014: Seth Rogen, Zac Efron,Rose Byrne

Trailer:
скачать программу для взлома wifiпрограмма для накрутки сердечеквзломать сети wifiзаказать кредитную карту онлайн без справокkumarhane oyunlaribedava gazino slot oyna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here